Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under mars 2009

Av Linn - 12 mars 2009 08:45

Sitter jag här, med huvudvärk och ska snart gå till jobbet.


Till veckan ska jag försöka ta mig ut å gå... måste försöka röra på mig!

Sen får vi se hur bra det går, har ju sån extrem självdiciplin...inte!!

Å ryggen gör ju kanon ont så fort jag rör på mig, men jag måste!


Skulle egentligen till BM imorgon, men det blir på Onsdag till veckan istället, eftersom jag jobbar imorgon.


Imorgon ska jag och Mamma jobba ihop, hur ska det gå?

Av Linn - 11 mars 2009 21:15

Har jag varit idag, det gick kanon bra=) Tur att det var snälla barn=)

Vi lekte lite å spelade fotboll=)


Hade med mig ordentligt med kläder idag oxå, täckbyxor, mössa, vantar å dyligt så behövde inte frysa när jag va rastvakt direkt.


Imorgon skulle jag vara i 2-3:an när ja började tror ja, å sedan över på fritids efter lunch. Har inte stängning imorgon, skönt=) Fast iof idag slutade jag samma tid som jag ska göra imorgon, för de va inga barn kvar.


På fredag lät det som att jag skulle ha matte med 2:orna... man kanske borde satsa på läraryrket ;)


Tänk om man kunde läsa andras tankar ibland, skulle vara jävligt praktiskt just nu å ha den förmågan... håller på att bli tokig på vissa människor som man har noll koll på vart fan man har!!! Är så less, man tror att man vet, å sedan helt plötsligt händer de nå, har varit så i flera månader nu.

Ibland önskar man att man kunde ändra på det förgågna.


Näe, ska nog hoppa i säng snart, är skit trött...hoppas ja kan sova inatt, man borde kanske stänga in kattskrället?

Av Linn - 11 mars 2009 08:41

Gick å la mig kl 22 igår, vaknade kl 02, och har sedan dess inte sovit någonting i princip, har det inte varit det ena har det varit det andra.

Har halv slumrat men varit medveten om allt runt omkring iaf, tror Shadow löper igen, för hon har gått å skrikit hela natten.

Å när inte hon skrek så sparkade pyret lite smått, å sen dundrade plogbilen som fan.


Känner mig sur, grinig, ont i huvudet(ovanligt va?) och som att jag håller på att bli förkyld...


vill inget hellre än å stanna hemma idag, men man ska nog inte klaga, man får ju pengar för eländet iaf...

Av Linn - 10 mars 2009 21:39

Ska jag göra alldeles strax, är helt slut.


Gick bra å jobba, även om dem sista timmarna var väldigt påfrestande, med huvudvärk, yrsel och lite lite illamående och väldigt skrikiga ungar som inte lyssnade i mer än 2 min på det man sa.


När ja kom hem värmde jag en paj, åt den å sedan kom Lumpen å hämtade mig, eftersom jag skulle följa med dem upp till ockelbo ikväll.

Var hur trevligt som helst å träffa alla igen=)

Och magmuskler lär jag ha fått, Robin gjorde så ja garvade hela tiden åt typ allt, så nu har man allt lite ont i magen.


Är iaf dö trött nu, så ska bli skönt å sova, och imorgon ska man jobba igen.



Av Linn - 10 mars 2009 08:31

Vaknar kl 8 när kl ringer, inte lika ont i huvudet som jag brukar ha, skönt tyckte ja.

Släpade mig ur sängen å kollade ut igenom fönstret å vad är det ja ser??? Det snöar som fan!! Det bara vräker ner osså blåser det oxå... trevligt, kommer väl va en snögubbe innan ja kommit fram till jobbet, iof är de inte speciellt långt men ändå.


Huvudvärken smyger sig på mer och mer, så ska ta en alvedon innan jag knatar iväg.


Ska sminka mig å så nu! Hejs!

Av Linn - 9 mars 2009 21:48

Ja, då var det ny vecka igen, går tokfort.


Idag har jag varit till bergby å lämna in min lönerapport, och fick tiderna för hur jag ska jobba i veckan. Mamma fick oxå jobba lite, så vi ska jobba tillsammans på fredag=)


Köpte små baguetter och lite annat på ICA och så fikade vi hemma hos mamma, spelade spel, yatzy och M.I.G, jisses vad jag är oallmänbildad, måste försöka hänga med vad som egentligen händer i världen.


Sedan gick vi till pappa för att mamma skulle skriva ut en massa papper, och jag fick lite nackmassage=)

Pappa har fått diabetes, det är mindre kul. Man blir ju lite orolig.

Kunde inte låta bli att plocka lite i Lars rum där de såg hemskt ut, låg tidningar och pantflaskor överallt.


När ja kom hem ringde jag Camilla osså kom hon hit med 2 par mammabyxor som hon köpt åt mig idag, å jag kunde ha dem som tur va=)

Hon hade även köpt en blöjhink som vi satt här å funderade på hur den funkade, men efter många om och men kom vi på det=)


Ska strax gå å lägga mig, men väntar på att Sara ska ringa, tänkte vänta med å lägga mig tills hon ringt, va så längesen vi pratade känns de som=/


Imorgon börjar jag jobba, börjar inte förns 9:30, men jag är så ovan å ha en tid på morgonen att passa eftersom jag aldrig vet hur ja mår, har ju haft huvudvärk och yrsel i ca en vecka nu=/


Fick ena paketet från tradera idag oxå, hur söta barnkläder som helst, å camilla hade oxå köpt jätte söta barnkläder! Vill att pyret ska komma nu! Men det är ju 4½ månad kvar ca.


Fick värsta längtan efter Sveg och alla vänner för någon dag sedan, måste försöka ta mig dit snart! Har inte varit i Sveg på ett år.


Näe tack och Adjö!

Av Linn - 8 mars 2009 22:00

Mamma:


Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern, det kan man avhjälpa genom att dricka mycket. På så sätt rensas kroppen från slaggprodukter.
Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt. Unvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och miniralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytandemedicin som neutraliserar magsyran. 

Barnet:I vecka 21 är kroppslängden omkring 20 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 420 g. Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln.

Barnet kan suga på tummen eller fingrarna, kan knäppa händerna och kan skaka hand med sig själv. Han eller hon kan känna smaken av bittert och sött - om man sätter till ett bittert ämne till fostervattnet slutar fostret att svälja men om man sätter till ett sött ämne sväljer det fortare än i vanliga fall. Kan reagera på starkt ljus och ljud men också på behaglig musik.

Av Linn - 7 mars 2009 20:23

Börjar bli riktigt less på att må såhär, denna yrsel å huvudet som inte är som jag vill. usch!


Idag har jag och mamma varit på Willys och Rusta, träffade en gammal bekant på rusta, från tiden i Sveg, och tydligen bor även hon i Gävle, så vi ska försöka träffas över en fika nånting framöver. Världen är bra liten om man tänker efter.


Införskaffade min en ny jacka på rusta, en vårjacka förvisso, och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna växa i den=) Den är kanon fin och skön iaf=)


Förresten har jag glömt att berätta att jag vann 3 auktioner på tradera här för nåndag sen, så nu är ett par mammabyxor, en mamma t-shirt och ett set med bebiskläder påväg=) Ska även buda på en auktion ikväll, ett par "mamma snickarbyxor" som jag verkligen hoppas på att jag vinner, för vill verkligen ha ett par sånna. Det är som mamma säger, snickarbyxor, det har man när man är 2 år och när man är gravid=)


Pratade med Cisse idag, hur kul som helst att prata med dig igen gumman, var ju så längesen! Viss vänskap dör aldrig <3


Har rätt tråkigt just nu, diskade nyss allt å nu vet jag inte vad jag ska göra, har tv:n på i bakgrunden, Andra Chansen, men känns inte som att de är värt att kika på...


Imorgon ska jag ha Robin igen=)


Hoppas inte mamma å lillebror käkar upp alla kakor som jag lämnade där, för de va inte riktigt meningen! Mamma, ajjabajja!! du kan ta med dem och komma på fika imorgon=)


Näe har inte så mycket å tillägga förrutom: Trodde vi var bättre vänner än så, vore trevligt om vi kunde prata oftare med varanndra utan att det ska vara nå speciellt man har att berätta. men men, det är ju som de är nu å eftersom jag vet hur jag är å hur du är så lär de väl fortsätta så...


Ja, jag erkänner jag är SKIT DÅLIG på att höra av mig till folk, men det bara är så, är många gånger jag har sagt åt mig själv att jag måste bli bättre på att höra av mig till alla, men det blir aldrig någon förändring, jag är för lat helt enkelt, ni får försöka stå ut med de=/



Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards