Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under mars 2008

Av Linn - 21 mars 2008 20:15

Idag är en sån dag som inte borde få finnas, är hur trött å grinig som helst, allt är fel å ingenting går, orkar ingenting och tycker allt är tråkigt, en sån dag som man inte borde vara själv utan kanske hitta på nånting, men vad har jag gjort idag? Inte ett skit.


Hatar å känna såhär.


Jaja, mamma bjöd på middag idag, lammstek och potatisgratäng, men det var inte lika gott som det brukar vara*S* Å kände mig bara trött å grinig när jag var där så blev inge långvarig.


Syrran hade ringt, antagligen för att bjuda mig på påskmiddagen imorgon, vilken framförhållning, dem ringde ju inte en halvtimma innan iaf. men missade ju samtalet för att ja satt å åt, får se om hon ringer igen, men tvivlar. Men pappa informerade mig om att vi skulle äta vid 4 iaf.


Står i valet och kvalet om jag ska gå ut imorrn, är ju pank, har en hundring, men 69kr av den är camillas, men hon sa att ja kunde ta dem å gå in på fyren för, men ciggaretter då? måste ju ha sånna med*S* Just nu känns ju ingenting roligt så ska väl inte bestämma mig för om jag ska med nu.

Men känner på mig att jag kommer känna mig utanför å ha tråkigt, men den känslan kan ju oxå bero på hur humöret är just nu. Och det blir väl vad man gör det till??


Funderar på om jag ska ta ett bad, men inte ens det känns skönt å uppskattat. Men vad ska man göra då? vill inte sitta vid datorn, vill inte kolla på tv, och orkar inte städa. åhhh... kan nån komma och förgylla min dag?


Idag är en sån dag när jag tänker mycket på dig, fan man borde kunna radera hjärnan å bara tänka på det man vill tänka på, radera minnen å funderingar. kunde jag skulle jag radera ut dig totalt.


Känns trökigt att det inte är nå rep i helgen heller, känns som att det skulle ha behövts, men är ju rep på måndag iaf, hoppas på att det känns bättre då och som att vi kommer nånstanns, men måste fortfarande plugga texter och det är så tråkigt å göra det själv, men sandra är i ockelbo så de blir lite svårt att fråga om hon har lust att göra det med mig.


Jag hoppas att det löser sig för dig vännen, du ska inte behöva gå och tjata och försöka få nån att göra saker som egentligen är självklart att man hjälper till med, har du inte gått igenom tillräckligt? tänk om människor kunde förstå varanndra istället, tänk om han kunde sätta sig in i din situation, vi får se hur det går den här gången, det enda jag kan göra är att finnas där och hålla tummarna för er.


"Closed off from love
I didn’t need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you’re frozen"


Av Linn - 21 mars 2008 09:20

Ja idag är det långfredagen, och de kommer nog bli en lång fredag eftersom jag inte fick sova idag heller, fan ja är så jävla less att vakna av grannen varenda jävla dag, varför kan han inte göra sin jävla skit musik på förmiddagen eller eftermiddagen, nä då kan vi ha tyst när alla är vakna. Jävla GUBBE!


Förövrigt är min mamma söt, hon gjorde påskris till mig igår, och så fick jag ägg, ska även få skinka:D Mums:D


Har hört ett rykte om att det skulle bli familjemiddag hos syrran ihelgen, men ingen som informerat och bjudit mig, känns ju bra, fan skit familj man ska ha!


Va in till stan med camilla igår, fan va roliga folk de finns:D


Igår kväll spelade vi monopol, jag förlorade förstås, lumpen kom 3:a, och camilla vann faktiskt, så för en gångs skulle så vann inte emilia!


Fick även kameran igår:D Wie!!!


Idag ska jag försöka få ut camilla på en promenad, börjar få ångest över allt godis.


"watch out for my fist,
your face, it will kiss on purpose
im tough and im ticked"

Av Linn - 20 mars 2008 07:34

Nu har jag varit ner så sagt till, tycker sånt är såå pinsamt. Det var dem nya grannarna, och han som öppnade såg bara allmänt läskig ut, han måste vara det exemplara obejktet om man vill beskriva en pundare å typ kriminell, han såg precis ut som dem gör i film, lång, massor av tatueringar, kraftig (vet inte om han var tjock eller bara muskelberg) och ärrig (men det kan ha varit min fantasi som spelade mig ett spratt).


näe usch, men söt hund hade dem iaf:D


Hum, nu kom han  hit å plingade på å frågade vilken tid de va okej att "lira" på då, vad är okej egentligen, vilken tid ska man säga? fick ja bestämma skulle de va typ 1, men sa 10, är de en konstig tid, för sent?

Tydligen, vad jag fattade det som var den han som "lirade" och han gjorde det på "heltid" antae i och med det uttalandet att han försörjer sig på det.

Fan han måste ha varit stockholmare, lät så som väldigt bred 08-dialekt.


Oj nu blev det ett helt inlägg om mina grannar, trevligt, nja.


"So hard she's trying
But her heart won't turn into stone... oh no
She keeps on crying
Because I won't leave her alone
She'll never be alone"

Av Linn - 20 mars 2008 07:20

Det är fjärde dagen i rad jag vaknar av mina grannar, börjar allvarligt fundera på om dem har bly i fötterna på riktigt! JAG är TRÖTT å nu spelar dem hög musik igen, 07:20, vafan är det här!!!!


"She is smiling like heaven is down on earth
The sun is shining so bright on her
And all her wishes have finally come true
And her heart is weeping
This happiness is killing her"

Av Linn - 20 mars 2008 01:36

Även denna dag har gått i lathetens tecken, även om jag tvättade och diskade och plockade lite här hemma så blev det ingen dammsugning eller torka golv, men det är ju en dag i morgon oxå:D


Dagen har fördrivits med stockholm live och massa godis.


Införskaffade mig jätte mycket påskgodis vilket ja kom på sen inte var ett allt för smart drag, nu blir de hårdträning(?) inför premiären i ockelbo, får inte bli så rund om magen så att klänningen inte skulle passa nu när dem gjort ett sånt jobb med å sy ihop skiten.


Har en väldans massa ångest för ockelbo premiären, kan inte mycket och måste sätta mig å läsa, men hur mycket ja vill får jag ändå inte mig själv att sätta mig ner med dem där förbannade sångtexterna och replikerna, behöver nån som vill läsa med mig, finns de nån där ute som har lust å sätta sig ner med mig så jag får öva är det bara att hojta till:D


Shadow lyckades med en stor bedrift idag, att stänga in sig i köket 3 gånger inom loppet av en halvtimma, starkt jobbat tjejen!


Pepsi sitter och trånar vid dörren, hon var ute i trapphuset idag och det var tydligen väldans intressant för nu vägrar hon släppa dörren med blicken!


Ska ställa klockan å gå hem till mamma å ringa soc imorrn, å imorrn ska jag ha tag på honom, har försökt få tag på honom i snart 4 veckor, nu får de fan va nog!

 Å får ja inte tag på honom så är de jag som tar bussen in till stan med camilla å stormar socialkontoret, å kräver en ny handläggare fort som satan!


Skärtorsdag imorgon och påsken är här, och jag har ingenting planerat, hoppas på att syrran ska höra av sig och säga att vi ska äta nån mysig påsklunch där i helgen, men vi får se hur det blir med det. Vet inte varför men även fast jag oftast blir irreterad på dem där tillställningarna när vi är nästan hela familjen så tycker jag att det är mysigt på nått underligt vis.


Är tydligen fyren på lördag, men för det måste man tyvärr ha pengar, fan att allt ska kosta kosing:(


I oktober vill jag åka till sthlm å gå på intiman!


Näe några parti spindelharpan å sen blir de sussa kudde!


Ha de bra folket!


"Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glas, du är det roliga i hasch"

Av Linn - 18 mars 2008 23:42

Ge mig pengar så jag kan boka biljetter till det här: http://www.bigcomedy.se/

Jag vill så gärna se de, fatta vilken upplevelse!


Sen skulle ja fan vilja åka till sthlm nån helg, ta in på något billigt hotell, kika vad som händer på teatrarna runt om i stan, kanske nån komiker man vill se? kanske gå på nån krog, äta gott å bara lyxa till hela helgen, men man måste ju tyvärr ha pengar till sånt oxå.


Thomas Järvheden ska uppträda på gävleteatern den 5 april, men krävs pengar till det oxå, plus att jag själv har föreställning då så de krockar ju lite med varanndra, men ska tänka lite på honom å önska att ja va där och kunde lyssna på honom, när jag står där, skit nervös och ska in på scen.


Kollade i almenackan idag och upptäckte att det typ bara är 6 rep tillfällen kvar innan genrepet, VA????? hur fan ska vi klara det, jag har gjort mina nr EN gång! Ja mena, fan en helg till, vad är detta??? jag hoppas verkligen att dem lägger in extra rep!


Pappa hade tydligen bokat biljetter till ockelborevyn nu, måste förvarna dem om att jag ska ha klänning på mig, och att jag inte vill höra ett endaste ord om den där klänningen efter föreställningen!


Vad har jag gjort idag då? Nja, inte mycket alls, mest kikat på stockholm live hela dagen! Besatt som jag är ;)


Har börjat läsa Shyfferts och Betnérs blogg oxå, faktiskt rätt intressant läsning imellanåt! ;)


jaja har man inget liv så har man inte:P


"Vi ska ligga med varandra
jag är starkare än dig
sluta skrika sluta slå mig
sluta spruta pepparspray"

Av Linn - 18 mars 2008 11:23

Har blivit komiker fan, älskar björn och har fäst mig som fan vid stockholm live.


Känner mig lite mindre död idag, men fortfarande inte bra, snoret rinner och ögonen svider!


Det gick bra igår, men halsen är typ död sen uppträdandet, va tvungen att ta i som fan för musiken var lite för hög.


måste egentligen städa men ja orkar inte.


pappa!!!! ring upp då!!!!!!!!


vi hörs kanske senare.


"Du är hej och skepp å hoj
Du e sodastreamad oboy
Du är allt en man kan få"

Av Linn - 17 mars 2008 20:56

Håller helt med Sara, Björn Gustafsson, så kung!!!


"Jag kan diska, laga mat.
Va i tid och aldrig sen.
Och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem"

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards