Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 31 mars 2008

Av Linn - 31 mars 2008 02:10

Ja eftersom jag var så duktig å somnade på soffan så är jag fortfarande vaken och kan inte sova. Har kikat på High school musical 1 och 2. Ganska bra faktiskt.


Kan inte komma ifrån alla minnen, tankar eller känslor hur jag än beteer mig just nu... vet inte riktigt hur jag ska handskas med det heller. nån som har något förslag på vad man kan göra?


Fan va alla är dåliga på att uppdatera sina bloggar, bara jag och Sara som håller stilen och uppdaterar flera gånger om dan, haha. Är det bra eller dåligt? Kanske ett tecken på att vi borde skaffa oss ett liv, eller vad säger du sara?


Har tänkt på sen sak inatt, många tycker nog att jag är väldigt överdriven och jobbig eftersom jag är som jag är. Är överallt och ingestanns hela tiden, hoppar runt och är allmänt flummig, uppe i det blå lixåm, men det är mitt sätt att överleva, skulle jag inte betee mig så vet jag faktiskt inte hur jag skulle klara mig. Det är mitt sätt att dölja att något är fel, eller att jag inte mår bra. Och det funkar, för stunden iaf, när jag är bland folk. Så ni får nog stå ut med mig som jag är, take it or leave it.

Näe nu ska jag lägga lite spindelharpan!


"And I still remember
The memory and I weep
In my broken soul
The scars they cut so deep"


Av Linn - 31 mars 2008 00:05

Har haft tisdag i huvudet hela dagen idag, konstigt. men men.


Hade sånglektion idag, gick skit DÅLIGT, har ändrat mig om låten igen, för kommer aldrig klara av å sjunga den där, men fick inte ändra för ewa.


Stämman till Jennies låt funkar inte heller, kommer ta evigheter innan ewa får ordning på mig å lär mig sjunga stämma, hehe.


Annars då, jo hade revyrep ikväll, gick sämre idag än va de gjorde igår.

Konstigt det där att man kan låtarna hemma men inte när man kommer upp på scen, men har frågat thomas om vi kanske kan få köra närpolis några gånger imorgon så vi får in texten riktigt.


Ska hem till jennie imorrn å testa ett par skor å se om ja kanske kan ha dem i avslutningsnummret, hoppas på det. Har all rekvisita nu tror jag, har itne så stor koll.


På onsdag är det genrep och jag känner mig inte redo alls, men vad gör man?


Näe nu ska jag lägga lite spindelharpan (as usually) å sen sova lite!


"I tell you how I feel, but you don't care
I say tell me the truth, but you don't dare
You say love is a hell you cannot bear
And I say gimme mine back and then go there,
For all I care"


Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards