Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Linn - 16 mars 2008 18:46

Är rätt stolt över mig själv idag, klarade av revyrepet utan större ansträning fast ja har feber och är sjuk, visst var de jobbigt å så, och det kanske inte klickade på engång när nån sa vad man skulle göra, men jag klarade av det, lite surt bara att sista alvedonen jag tog inte började verka förns vi skulle sätta oss i bilen och åka hem, då var ja pigg som en mört:P


Åkte med grabbarna hem, tror inte att dem va direkt överförtjusta över det, men det kan man inte påstå att jag var heller, så de går väl kanske på ett ut?


Imorrn ska vi uppträda med stora enso nummret inne på folkan i stan, får se hur de går. Sånglektion har ja å, tänker ja inte va hemma ifrån om ja inte har 40 graders feber eller så.


På tisdag är det revyrep igen, vet inte vad vi ska göra då, för grabbarna skulle tydligen inte vara med, och varenda nummer jag är med i är det en låt med, iof ockelbonytt nummret kan man ju öva ändå, låten kommer ju inte förns i slutet på det nummret å då kan man ju strunta i den.


Testade närpolis nummret idag, det gick faktiskt rätt bra, även om ja inte tycker att alla röster passar så bra ihop, men men, nu är de ju bara det att jag ska komma ihåg hur vi ska stå och gå, och så måste ja försöka hitta ett par klackskor så fort som möjligt så ja kan öva å gå i dem istället för i mina skor, blir ju lite skillnad så att säga. Testade klänningen idag igen, nu är den nästan färdig, typ bara axelbanden som ska sys på ordentligt, trivs ju inte i klänning men alla andra sa att vi va jätte tjusiga, så får väl tro på det då.


Det senaste avsnittet av supernatural är påväg ner, hoppas att det är bra kvalitet å inte nå knas:D har ju längtat som en tok efter det, varför har det tagit så många veckor innan de kom ut?


"You give me fever
Fever in the morning
Fever when it's late at night
You give me fever"

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards