Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 25 mars 2008

Av Linn - 25 mars 2008 22:39

Gick faktiskt rätt bra på revyträningen idag, trots det dåliga humöret. Efter lite positiv boosting av Emilia iform av en peppningskram så kändes allt mycket bättre och jag blev glad. dock funkade inte stegen för mig i inledningen alls idag, men men shit happends.


Har enorma problem med en låt bara, hittar fan aldrig rätt ton i den, så jag får nog följa Marinas exempel å bara mima, dock skulle de nog se lite konstigt ut med 5 st på scen å bara 3 hörs?


Börjar vänja mig vid klänningen nu oxå, efter att ha provat den nästan varje gång vi varit där uppe på senaste tiden så är den nu färdig å ligger i en plastpåse färdig att användas, testade hela kittet idag, peruk, klänning och armgrejerna(typ handskar) bara skorna som fattas nu, vet inte riktigt vart jag ska få tag på några, men tror Britt skulle hålla utkik:D

Trivs fortfarande inte med peruken och tycker det är dålig stil att tvinga oss använda dem fast vi alla 3 vantrivs i dem.

Annars är det en massa rekvisita som saknas, har ingen riktig aning om vad det är jag ska ha för något, måste höra med dem.

Ska ha ett nattlinne på mig i ´"ockebonytt" som typ är genomskinligt... hum.


Måste sola en hel massa innan premiären oxå, vart ska jag få pengar till det?


"Life is like a shooting star
It don't matter who you are
If you only run for cover, it's just a waste of time
We are lost 'til we are found
This phoenix rises up from the ground
And all these wars are over"



Av Linn - 25 mars 2008 10:12

Ja nu ger jag upp snart, fjärde veckan i rad jag försöker få tag på min soc handläggare. Tror ni jag lyckas, näe som alla andra gånger jag ringer på hans TELEFONTID, så är han inte där, han är på semester, eller svarar helt enkelt inte, varför i hela jävlars helvete har man telefontid då, borde han inte sitta på sitt kontor och svara i telefon den tiden? Jaja. blev förbannad och ringde till soc växel och ifrågasatte hur det kunde vara så, hon tog mina person uppgifter och jag fick berätta hur min situation såg ut, och hon skulle skicka ut papper, IGEN, så nu måste jag börja om med hela skiten igen, å vänta säkert 2 månader till innan jag kan få nå jävla pengar,  bara pga att en GUBBJÄVEL inte kan sköta sitt jobb å svara i en jävla TELEFONJÄVEL! Jag får lite pengar på torsdag men antagligen inte så mycket att ja kan betala hyran, har en fet jävla elräkning som ska betalas oxå, å efter 4-5 månader utan matinköp kanske det kan va dags med det oxå???


Vet inte vart jag ska ta vägen, jag har verkligen inte ork för det här alls, känns som att jag snart skiter i det, säger upp lägenheten, tar mitt pick å pack å bosätter mig i nån övergiven stuga i skogen, bara för att sitta där och frysa ihjäl. jag orkar inte med å bråka å ringa runt å hålla på.


Pratade lite med mamma, och hon tror att jag kan vara utbränd, och att ja borde gå till sjukhuset å träffa en läkare, men det kostar oxå pengar, och just nu äger jag bara 2 kr, å det kommer man inte långt med.


Är aldrig utvilad. är konstant trött och orkar ingenting, inte förns jag ska sova blir jag pigg och då kan jag inte somna*S*


Är så jävla less på det här livet nu att jag gladeligen skulle byta med nästan vem som helst, bara jag slapp det här.


Det är inge roligt upp i ockelbo heller, vill inte vara med längre, allt går åt pipsvängen å det känns som att jag aldrig kommer lära mig det här. FAN!!!


Borde städa, borde ha gjort de för en vecka sen, men jag har ingen lust.


Kollade lite på utbildningar idag och hitta en som jag vill gå, inte alls långt härifrån, utan närmare bestämt falun, jag har iof inte behörighet men söka kan man göra ändå, den är på distans i 2 år, ska till pappa å skriva ut ansökningsblanketterna, och mamma har lovat att hjälpa mig med det personliga brevet.



"So you should get a pen
And write yourself a little note so you don't forget again
That when it comes to cash
I've been gettin smoked
Lendin' out my money
Now I'm broke"

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards