Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 26 mars 2008

Av Linn - 26 mars 2008 23:00

Hittade lite ork längst ner i stortån och städade hela lägenheten (torkade dock inte golven, även om det är välbehövligt) lagade pannbiff med lök, potatis och brunsås(första gången jag gör brunsås), gjorde situps och ryggövningar i reklampausen på grey´s, och har nu haft den här träningsgrejen på magen i ca 1½ timme.


Men nu är jag helt slut och vet som vanligt inte vad jag ska göra med mitt liv.


Ska förhoppningsvis ut å gå med Camilla på förmiddagen imorgon, känns som att jag behöver röra på mig, så håll tummarna för fint och soligt väder.


Är revyträning igen imorgon kväll, hoppas ja har energi till det. Men ska köra andra akten och där har jag bara ett nummer plus avslutningen då. Så större delen av kvällen kommer jag få sitta och vänta bara.


Va med mamma ner på konsum idag, och hon köpte lite mat, både till mig och katterna. Så borde klara mig lite nu iaf, även om det inte blir sån variation, vågar ju inte köpa det jag vill eller så mycket när det är mamma som betalar. Älskar min mor.


Sandra ringde imorse i panik och behövde ett ägg, så jag knatade dit med ett, det var hon som gav mig iden om att göra brunsås och pannbiff, fast hon gjorde köttbullar:P Dem har verkligen fått det mysigt i lägenheten:D

Känns lite roligt att nu bor båda mina flickor på bergbacka, inte alls långt bort, Camilla i huset bredvid, och Sandra i huset mittimot Camillas eller vad man ska säga.


"Cause I ain’t had no dire trauma
And I ain’t got no burning pain
Ain’t got no reason to be angry
Ain’t got no reason to complain"

Av Linn - 26 mars 2008 13:50

Jag orkar snart inte det här mer, vet inte hur jag ska göra för att lösa allt, har inte råd med räkningarna den här månaden heller, har ingen mat, och inga cigaretter.


Orkar inte med nånting här hemma, orkar inte städa orkar inte tvätta, nästan så att ja knappt orkar sova, vill inte sitta framför datorn, vill inte sitta framför tv:n, vill göra nånting men ändå inte, ingenting känns roligt och jag ser inte fram emot nånting.


"Nothing thrills us
Anymore
No one kills us
Anymore
Life is such a chore
When it's….
Boring"

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards