Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Linn - 13 mars 2008 16:26

Ja, i vanlig ordning så är det klart att jag blir förkyld nu, eftersom vi har musikrep ikväll, å rep hela helgen, och då bara måste ju jag må skit, fråga mig inte varför, men så va de ju här i norrsundet oxå*S*


Fick min elräkning idag, den var på över 1000 kr, och då har ja en obetald elräkning till, som det är ränta på, nu måste jag ta tag i det här!

Ringde soc idag, men fick inte tag på honom som ja skulle ha tag på, så lämnade ett meddelande om att han måste ringa mig så fort som möjligt, de gjorde ja iof förra veckan med, å än har han inte ringt*S*


Känns träligt å behöva gå på soc igen när ja har klarat mig utan dem i snart ett år, men vad ska man göra, kan inte fortsätta leva så som ja gjort dem senaste 3 månaderna, inte ha råd med räkningar, inte ha råd med mat, å inte ha råd å leva. Hoppas dem får en smärre chock när dem ser mitt kontoutdrag för dem senaste 3 månaderna.


Jag måste ta tag i mitt liv, skaffa nånting å göra, sluta upp med att sova hela dagarna, men de känns som att de inte är nån ide förns revyn är slut, men men vi får se va som händer!


Jag känner mig bara ledsen å irreterad hela tiden, livet är pest å pina, tänk om man nångång kunde få glida på en räkmacka, åtminstonde lite?


Ska btw få köpa lumpens digitalkamera, med minneskort å allt:D Och det bästa av allt, jag ska få betala den när jag har råd:D tur att man har vänner ibland:D


om 1½timme ska vi åka till ockelbo, känner inte alls för de, å ändå gillar ja å sjunga men inte där nere, å absolut inte när rösten är såhär.


Jag känner mig utanför igen, vafan, får jag oxå umgås med mina vänner för dig eller, känns inte så! tycker du kan ta en enkelbiljett till nån avlägsenplats. Tål dig inte alls längre.


Nån som vet nån dunderkur mot förkylningar???


"You sit outside in the dark

and get nicked by the strobe light

while we're playing indoors."

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards