Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 20 mars 2008

Av Linn - 20 mars 2008 07:34

Nu har jag varit ner så sagt till, tycker sånt är såå pinsamt. Det var dem nya grannarna, och han som öppnade såg bara allmänt läskig ut, han måste vara det exemplara obejktet om man vill beskriva en pundare å typ kriminell, han såg precis ut som dem gör i film, lång, massor av tatueringar, kraftig (vet inte om han var tjock eller bara muskelberg) och ärrig (men det kan ha varit min fantasi som spelade mig ett spratt).


näe usch, men söt hund hade dem iaf:D


Hum, nu kom han  hit å plingade på å frågade vilken tid de va okej att "lira" på då, vad är okej egentligen, vilken tid ska man säga? fick ja bestämma skulle de va typ 1, men sa 10, är de en konstig tid, för sent?

Tydligen, vad jag fattade det som var den han som "lirade" och han gjorde det på "heltid" antae i och med det uttalandet att han försörjer sig på det.

Fan han måste ha varit stockholmare, lät så som väldigt bred 08-dialekt.


Oj nu blev det ett helt inlägg om mina grannar, trevligt, nja.


"So hard she's trying
But her heart won't turn into stone... oh no
She keeps on crying
Because I won't leave her alone
She'll never be alone"

Av Linn - 20 mars 2008 07:20

Det är fjärde dagen i rad jag vaknar av mina grannar, börjar allvarligt fundera på om dem har bly i fötterna på riktigt! JAG är TRÖTT å nu spelar dem hög musik igen, 07:20, vafan är det här!!!!


"She is smiling like heaven is down on earth
The sun is shining so bright on her
And all her wishes have finally come true
And her heart is weeping
This happiness is killing her"

Av Linn - 20 mars 2008 01:36

Även denna dag har gått i lathetens tecken, även om jag tvättade och diskade och plockade lite här hemma så blev det ingen dammsugning eller torka golv, men det är ju en dag i morgon oxå:D


Dagen har fördrivits med stockholm live och massa godis.


Införskaffade mig jätte mycket påskgodis vilket ja kom på sen inte var ett allt för smart drag, nu blir de hårdträning(?) inför premiären i ockelbo, får inte bli så rund om magen så att klänningen inte skulle passa nu när dem gjort ett sånt jobb med å sy ihop skiten.


Har en väldans massa ångest för ockelbo premiären, kan inte mycket och måste sätta mig å läsa, men hur mycket ja vill får jag ändå inte mig själv att sätta mig ner med dem där förbannade sångtexterna och replikerna, behöver nån som vill läsa med mig, finns de nån där ute som har lust å sätta sig ner med mig så jag får öva är det bara att hojta till:D


Shadow lyckades med en stor bedrift idag, att stänga in sig i köket 3 gånger inom loppet av en halvtimma, starkt jobbat tjejen!


Pepsi sitter och trånar vid dörren, hon var ute i trapphuset idag och det var tydligen väldans intressant för nu vägrar hon släppa dörren med blicken!


Ska ställa klockan å gå hem till mamma å ringa soc imorrn, å imorrn ska jag ha tag på honom, har försökt få tag på honom i snart 4 veckor, nu får de fan va nog!

 Å får ja inte tag på honom så är de jag som tar bussen in till stan med camilla å stormar socialkontoret, å kräver en ny handläggare fort som satan!


Skärtorsdag imorgon och påsken är här, och jag har ingenting planerat, hoppas på att syrran ska höra av sig och säga att vi ska äta nån mysig påsklunch där i helgen, men vi får se hur det blir med det. Vet inte varför men även fast jag oftast blir irreterad på dem där tillställningarna när vi är nästan hela familjen så tycker jag att det är mysigt på nått underligt vis.


Är tydligen fyren på lördag, men för det måste man tyvärr ha pengar, fan att allt ska kosta kosing:(


I oktober vill jag åka till sthlm å gå på intiman!


Näe några parti spindelharpan å sen blir de sussa kudde!


Ha de bra folket!


"Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glas, du är det roliga i hasch"

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards