Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under mars 2008

Av Linn - 27 mars 2008 12:32

Klev upp halv 10 idag, åt frukost å så.

Gick sedan ut å gick med Camilla å Sandra, det blåste väldigt mycket, men när vi väl kom in i skogen blåste det lite mindre. Det var faktiskt skönt att gå ut å gå på förmiddagen sådär, varför gör man inte det oftare? Får försöka se till att göra det till en vana.


Idag ska jag bara ta det lugnt, ska äta lite lunch snart hade jag tänkt.


Annars har jag inget annat planerat förns kl6 när vi ska åka till Ockelbo för kvällens revyträning.


Känner mig glad idag, även fast det sitter en liten orosgubbe å nyper mig ibland och påminner mig om räkningarna. Måste höra med mamma hur jag ska göra.


Fan jag känner mig bortskämd, mamma köper mat åt mig och mamma ska eventuellt hjälpa mig med räkningarna. Men så ni vet, det brukar inte vara såhär, jag får inte allt jag pekar på, och jag brukar få klara mig själv. Men så har det väl aldrig varit sån här kris förrut heller.

Men kommer iaf inte från den känslan att folk som läser att mamma köpt mat åt mig osv kommer tycka att jag är bortskämd, och att jag som 20 åring borde klara mig själv!

Men jag har bott själv sen jag var 16, och i princip klarat mig själv sen dess, sen jag fyllde 18 har jag varit nästan helt självständig, för om man frågade mamma om nånting då fick man till svar: Du är myndig nu Linn, och ska klara dig själv.

Visst mamma har hjälpt mig lite då och då, och det har väl pappa med även fast det varit lite mindre med hjälp från hans sida, men det kan ju bero på att vi nästan aldrig pratar med varann, vi bor bara 2 hus ifrån varann men träffas nästan aldrig, vi ringer aldrig till varanndra, medans han har kontakt med min syster jämt, känns på nått sätt som att han glömt att jag finns. Men när jag väl ringer till honom och behöver hjälp med något så ställer han oftast upp.


"I would move heaven and earth for this fire.
For this ocean I fight for you.
Let this emotional wind take us higher.
Where there's nothin we can do."

Av Linn - 26 mars 2008 23:00

Hittade lite ork längst ner i stortån och städade hela lägenheten (torkade dock inte golven, även om det är välbehövligt) lagade pannbiff med lök, potatis och brunsås(första gången jag gör brunsås), gjorde situps och ryggövningar i reklampausen på grey´s, och har nu haft den här träningsgrejen på magen i ca 1½ timme.


Men nu är jag helt slut och vet som vanligt inte vad jag ska göra med mitt liv.


Ska förhoppningsvis ut å gå med Camilla på förmiddagen imorgon, känns som att jag behöver röra på mig, så håll tummarna för fint och soligt väder.


Är revyträning igen imorgon kväll, hoppas ja har energi till det. Men ska köra andra akten och där har jag bara ett nummer plus avslutningen då. Så större delen av kvällen kommer jag få sitta och vänta bara.


Va med mamma ner på konsum idag, och hon köpte lite mat, både till mig och katterna. Så borde klara mig lite nu iaf, även om det inte blir sån variation, vågar ju inte köpa det jag vill eller så mycket när det är mamma som betalar. Älskar min mor.


Sandra ringde imorse i panik och behövde ett ägg, så jag knatade dit med ett, det var hon som gav mig iden om att göra brunsås och pannbiff, fast hon gjorde köttbullar:P Dem har verkligen fått det mysigt i lägenheten:D

Känns lite roligt att nu bor båda mina flickor på bergbacka, inte alls långt bort, Camilla i huset bredvid, och Sandra i huset mittimot Camillas eller vad man ska säga.


"Cause I ain’t had no dire trauma
And I ain’t got no burning pain
Ain’t got no reason to be angry
Ain’t got no reason to complain"

Av Linn - 26 mars 2008 13:50

Jag orkar snart inte det här mer, vet inte hur jag ska göra för att lösa allt, har inte råd med räkningarna den här månaden heller, har ingen mat, och inga cigaretter.


Orkar inte med nånting här hemma, orkar inte städa orkar inte tvätta, nästan så att ja knappt orkar sova, vill inte sitta framför datorn, vill inte sitta framför tv:n, vill göra nånting men ändå inte, ingenting känns roligt och jag ser inte fram emot nånting.


"Nothing thrills us
Anymore
No one kills us
Anymore
Life is such a chore
When it's….
Boring"

Av Linn - 25 mars 2008 22:39

Gick faktiskt rätt bra på revyträningen idag, trots det dåliga humöret. Efter lite positiv boosting av Emilia iform av en peppningskram så kändes allt mycket bättre och jag blev glad. dock funkade inte stegen för mig i inledningen alls idag, men men shit happends.


Har enorma problem med en låt bara, hittar fan aldrig rätt ton i den, så jag får nog följa Marinas exempel å bara mima, dock skulle de nog se lite konstigt ut med 5 st på scen å bara 3 hörs?


Börjar vänja mig vid klänningen nu oxå, efter att ha provat den nästan varje gång vi varit där uppe på senaste tiden så är den nu färdig å ligger i en plastpåse färdig att användas, testade hela kittet idag, peruk, klänning och armgrejerna(typ handskar) bara skorna som fattas nu, vet inte riktigt vart jag ska få tag på några, men tror Britt skulle hålla utkik:D

Trivs fortfarande inte med peruken och tycker det är dålig stil att tvinga oss använda dem fast vi alla 3 vantrivs i dem.

Annars är det en massa rekvisita som saknas, har ingen riktig aning om vad det är jag ska ha för något, måste höra med dem.

Ska ha ett nattlinne på mig i ´"ockebonytt" som typ är genomskinligt... hum.


Måste sola en hel massa innan premiären oxå, vart ska jag få pengar till det?


"Life is like a shooting star
It don't matter who you are
If you only run for cover, it's just a waste of time
We are lost 'til we are found
This phoenix rises up from the ground
And all these wars are over"



Av Linn - 25 mars 2008 10:12

Ja nu ger jag upp snart, fjärde veckan i rad jag försöker få tag på min soc handläggare. Tror ni jag lyckas, näe som alla andra gånger jag ringer på hans TELEFONTID, så är han inte där, han är på semester, eller svarar helt enkelt inte, varför i hela jävlars helvete har man telefontid då, borde han inte sitta på sitt kontor och svara i telefon den tiden? Jaja. blev förbannad och ringde till soc växel och ifrågasatte hur det kunde vara så, hon tog mina person uppgifter och jag fick berätta hur min situation såg ut, och hon skulle skicka ut papper, IGEN, så nu måste jag börja om med hela skiten igen, å vänta säkert 2 månader till innan jag kan få nå jävla pengar,  bara pga att en GUBBJÄVEL inte kan sköta sitt jobb å svara i en jävla TELEFONJÄVEL! Jag får lite pengar på torsdag men antagligen inte så mycket att ja kan betala hyran, har en fet jävla elräkning som ska betalas oxå, å efter 4-5 månader utan matinköp kanske det kan va dags med det oxå???


Vet inte vart jag ska ta vägen, jag har verkligen inte ork för det här alls, känns som att jag snart skiter i det, säger upp lägenheten, tar mitt pick å pack å bosätter mig i nån övergiven stuga i skogen, bara för att sitta där och frysa ihjäl. jag orkar inte med å bråka å ringa runt å hålla på.


Pratade lite med mamma, och hon tror att jag kan vara utbränd, och att ja borde gå till sjukhuset å träffa en läkare, men det kostar oxå pengar, och just nu äger jag bara 2 kr, å det kommer man inte långt med.


Är aldrig utvilad. är konstant trött och orkar ingenting, inte förns jag ska sova blir jag pigg och då kan jag inte somna*S*


Är så jävla less på det här livet nu att jag gladeligen skulle byta med nästan vem som helst, bara jag slapp det här.


Det är inge roligt upp i ockelbo heller, vill inte vara med längre, allt går åt pipsvängen å det känns som att jag aldrig kommer lära mig det här. FAN!!!


Borde städa, borde ha gjort de för en vecka sen, men jag har ingen lust.


Kollade lite på utbildningar idag och hitta en som jag vill gå, inte alls långt härifrån, utan närmare bestämt falun, jag har iof inte behörighet men söka kan man göra ändå, den är på distans i 2 år, ska till pappa å skriva ut ansökningsblanketterna, och mamma har lovat att hjälpa mig med det personliga brevet.



"So you should get a pen
And write yourself a little note so you don't forget again
That when it comes to cash
I've been gettin smoked
Lendin' out my money
Now I'm broke"

Av Linn - 24 mars 2008 20:38

Usch jag känner mig så värdelös när jag är uppe i ockelbo, kan ingenting och blir bara på dåligt humör. Satte ingenting idag, måste öva MYCKET mer, måste älta nummren tills dem sitter som ett smäck, men det lär vi ju inte få göra som det ser ut nu*S*


Är svin trött och har ont i huvudet, å har skit tråkigt!!!!!


Jag vill göra nånting roligt, nånting som jag inte brukar, umgås med folk jag inte brukar umgås med.


Vågar fan knappt prata med dig längre, men det tycker väl du bara är skönt!


Näe vad fan ska man göra??


Är lite små hungrig å, man kanske ska ta å göra stuvade makaroner och köttbullar?


Ska försöka få tag på soc igen imorrn, när jag ringde i torsdag va han tydligen på semester, och när jag ifrågasatte hur dem kunde ha sagt i tisdags att han skulle va där på torsdagen blev hon i växeln sur på mig.


Näe nu ringde sara!! ha de gött folket.


"Jag ringer ifrån 035
Blockerar jag växeln? Än sen?!
Ge mig, ge mig ditt nummer hem
När är du fri? "

Av Linn - 23 mars 2008 12:13

Usch, varför finns man sånna här dagar, visst det är självförvållat men kan man inte få sova till imorgon???


Hade en jäkligt trevlig dag igår faktiskt, bildbevis finns på bilddagboken, http://linnsey87.bilddagboken.se/


Hade förfest hos Emelie, där vi spelade både singstar och taboo, drog oss ner till fyren runt 23 skulle jag tro, va inte mycket folk alls, men vi rockade loss ändå, trodde att kvällen skulle vara förstörd när jag såg att du va där, men det funkade ändå, hade skitkul, röjde dansgolvet som attan.


Skulle ha haft efterfest, men blev så less så jag struntade i det, följde med camilla hem för jag kände att jag inte ville vara själv, fick sova där oxå men kändes som att jag trängde mig på så jag vandrade hemmåt runt 3-halv4 nånting.


Idag blir det en så lugn dag som det bara går, mår inte alls bra, mår illa, ont i huvudet å känner mig så seg, men förhoppningsvis går det över.


Imorgon är der revyträning:D


"Well I can dance with you honey
If you think it's funny
Does your mother know that you're out?
And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that you're out?"

Av Linn - 22 mars 2008 14:00

Sitter här å väntar på att pappa ska höra av sig å säga att vi ska åka.


Kanske blir en rätt bra påsk iaf, känns så idag, är på bra humör och allt känns okej:D


Camilla ringde å väckte mig å sa glad påsk, det var trevligt:D Sen var det bra att hon väckte mig oxå, hade en läskig dröm:(


Näe, idag ska det ätas massa påskmat:D mums


får se om det blir utgång ikväll, har inte bestämt mig än.


take care


" it's not one for the money

two for the money,

three for the money, am i your easter bunny"

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards