Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 15 juni 2009

BB

Av Linn - 15 juni 2009 19:39

Där har jag varit idag, fick en massa information, vi fick en liten rundtur osv. Var trevligt och allt såg bra ut, Det tog ca en timme, och när de var slut var jag å Camilla så hungriga att vi båda höll på att krevera, så de blev en sväng in i sjukhusets cafeteria bara för att få i sig lite energi så vi skulle orka med bussresan ner till stan och McDonalds.


Nåja, gick runt lite på stan efteråt, köpte en klänning på HM, var rea på den tillochmed=) Kollade efter nå kläder till Claes, men så svårt, vet inte riktigt vad han tycker om och vad han har för stl, fan varför ska dom växa upp för, kan dom inte fortsätta vara små å söta, istället för att växa upp till kaxiga tonåringar som ska testa gränser och som gör allt man inte ska (kom på honom med att röka på stan för nån vecka sedan)


Trodde helt seriöst att jag skulle dö på bussresan hem, dom nya bussarna är nog som oskönaste som någonsin gjorts, ingen höjdare att sitta i dom, min rygg gör fortfarande ont. Sen kändes de som att vi aldrig skulle komma hem heller, är ju en massa vägarbeten på gamla E4:an eftersom dom håller på att lägga ny asfalt... ska undvika att åka buss en lång tid framöver!


Imorgon ser det ut som att de blir en tripp till Järvsö, men vet inte än hur det blir, får vi se imorgon=)


Tycker de ska bli torsdag nu så jag får gå till BM å höra om pyret vänt på sig än eller inte, är lite små nervös faktiskt=/


Hur blir man av med halsbränna? mjölk verkar inte funka på mig=/



Av Linn - 15 juni 2009 10:57

Ja, än sålänge är det inge regn i sikte, vilket är skönt=)


Ska gå ut och möta Camilla om ca en kvar så ska vi gå till bussen=)


Blev måttligt less på mig själv imorse, har inte många linnen jag kan ha längre, men jag lyckades hitta ett vitt lite längre(men ändå inte för långt) som jah nöjt satte på mig, sedan går jag inte i köket, och vad lyckas jag med där? Jo självklart hälla oboy på mig själv, dock fick jag bort det så de nästan inte syns, för byta linne tänker jag inte göra... orkar inte leta reda på nå annat!


Vad är det med Telias nät??? Min telefon tappar och får tillbaka mottagningen hela tiden, och Camilla sa att hon oxå haft dåligt mottagning.


Näe, ska väl ta å försöka få bort allt katthår från byxorna, leta reda på strumpor å fundera på vad jag ska ha för tröja.


So long!

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards