Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 14 april 2009

Av Linn - 14 april 2009 20:01

Jag behöver ventilera mig, men har ingen att göra det med. Eller det är fel å säga, för det har jag, men ingen som är i samma situation, eller som varit i samma situation.


Önskar att jag fortfarande kunde prata med en viss person, vet inte riktig hur, men den personen kunde jag prata om allt med, den lyssnade och förstod. På något sätt så hade jag öppnat mig på nolltid, hela livshistorien fick personen veta på bara ett litet kick, varför? Synd att förlora en sådan "kontakt" men det verkar oundvikligt.


Det jag förutspådde för någon vecka sedan har slagit in, även om du sa att det absolut inte skulle bli på det viset, så är det där vi är nu.


Jag ångrar absolut inte att jag valde att fortsätta graviditeten fast jag är själv, men jag önskar att jag hade någon vid min sida som kunde stötta mig och vara intresserad, på samma sätt som jag är, som vill dela varenda minsta detalj. Just nu känner jag mig bara tjatig när jag tvingar på personer fakta om min graviditet.

Men som sagt, jag ångrar absolut ingenting, att fortsätta graviditeten är det bästa jag gjort i hela mitt liv, abort var aldrig ens med i tankegångarna.


Jag vill kunna sätta mig ner och bolla tankar och funderingar... och få gensvar! Inte bara babbla på som nån jävla idiot...

Näe nu ska jag sluta gnälla.


Vaknade halv 11 (!) imorse, åt frukost och begav mig sedan ut på en promenad med camilla, gick i kanske en timme? Har ingen riktig koll.


Annars har ja inte gjort så mycket, suttit hemma å haft tråkigt, är så under stimulerad så de är sjukt, men har ju ingen att umgås med heller...

Kl 15 åkte jag å mamma på återvinningscentralen med lite skräp.


Kl 17 gick jag och camilla ner på kiosken å köpte glass å sedan satte vi oss nere vid hamnen, blev dock ingen lång stund eftersom camilla frös, så de var bara att bege sig hem igen.


Har sedan dess bara varit i princip. haft extremt tråkigt, och kan inte komma på någonting att göra.

Kollar Ncis nu och när det är slut tänkte jag bege mig ut på en promenad igen, tänkte ringa Sarisen så att man får sällskap.

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards