Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 13 april 2009

Av Linn - 13 april 2009 20:58

Känner mig lite smått sorgsen, satt å skulle radera inkorgen på telefon, och råkade snubbla över några månaders gamla sms, önskar man kunde spola tillbaka tiden lite grand.

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, är väl bara å sitta å vänta... men börjar bli så less, vill veta vad det är som gäller.

Konstigt hur en enda person så snabbt kan få grepp om en... det är för mig obegripligt.. men här sitter jag och har råkat ut för just det.


Idag har jag inte gjort mycket, städat, diskat, tvättat, varit ute med Astrid, lagat mat, kollat på tv och suttit vid datorn, en riktigt tråkig dag med andra ord.


Hur kommer framtiden bli? Ska ta kontakt med försäkringskassan nån dag och höra hur de blir med föräldrapenning, och om det går att plugga på distans, antar att det inte kommer gå att plugga på heltid men på halvfart iaf? Ska även ta kontakt med en studievägledare på komvux och höra hur jag kan bära mig åt för att plugga upp mina betyg, om de går att byta ut några ämnen eller hur man kan göra, kanske räcker det med att plugga upp psykologin?


Måste in till stan oxå å lämna in min telefon, ska leta reda på pappren imorgon och så åker jag nog in på onsdag.


Imorgon skulle jag och mamma till återvinningen om inte någon av oss får jobb då förstås.

Av Linn - 13 april 2009 14:43

Vaknade runt 9 imorse, klev upp å åt frukost. Tittade sedan färdigt på "bedtime stories" och den var inte alls så som jag förväntat mig, tyckte inte att den var direkt bra.


Sedan började jag städa, diskade, dammsög och torkade golven.


Kl 14 var jag ut en sväng med Astrid och nu har jag precis klivit ur duschen, ska ner på konsum om ett tag, funderar på vad jag ska göra för middag, funderar på köttgryta=)


Annars vet jag inte alls vad jag ska göra idag, är skit väder ute, regnar, så de blir nog bara att vara inne, nånting hittar jag nog på.


Nu ska jag ta in mattorna.



Av Linn - 13 april 2009 10:56

Buss, Stockholm

Busschauffören ~50 samtalar med en väninna ~50 om väninnans rökning.
Väninnan: Ja, gud, det är så hemskt med beroenden, tycker du inte det?
Busschauffören: Ja, till slut använder man vilken anledning eller ursäkt som helst till att göra det… Är det likadant för er rökare som för oss alkoholister?
Passagerare (som tjuvlyssnat): Ajdå.


Ajdå, var nog de minsta man kunde säga?

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards