Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Linn - 16 maj 2009 22:26

Ja, detta har verkligen varit en lång dag, den har segat sig fram i snigelfart.


Har haft så fruktansvärt tråkigt och inte haft något att göra (läs behövt städat men inte haft orken)

Har plockat lite iof men inte plockat fram damsugaren, å det behövs verkligen en rejäl omgång med den brummande saken här, dammråttorna har snart tagit över här hemma å om jag inte orkar göra nånting åt de snart kommer jag behöva nytt boende:P


Har gjort några tappra försök att ta tag i boken jag läser (trodde den skulle ha varit utläst vid detta laget) men koncentrationen vägrar infinna sig.


Så jag har väl suttit hela dagen, utan ork och rullat tummarna å varit rastlös som tusan, rastlöshet och ingen ork går inte riktigt ihop.


Jag vill ha folk runt omkring mig känner jag, har ringt hit mamma 2 ggr idag för å spela kort och fika.

Men jag vill ha full rulle, massa människor man tycker om runt omkring en.

Tur att Emelie kommer hit på måndag=)


På tisdag är det dags för ett nytt besök hos Bm, ska bli kul å se hur mycket magen växt och höra på pyrets hjärta igen <3

Och på onsdag ska jag på information om föräldrapenning.

Sen måste jag ringa å få tid för "rundvandring" på BB.


Och om bara nån vecka är första föräldraträffen, det känns som att de börjar hända lite nu, men så är de inte långt kvar heller.

Av Linn - 16 maj 2009 14:40

Jag är så sjukt trött hela tiden, men jag är inte så trött att jag kan sova men jag är så trött att jag inte orkar göra nånting.

Jag kan inte ligga å läsa heller för det går verkligen inte att koncentrera sig, jag börjar hela tiden tänka på något annat och upptäcker efter 3 sidor att jag inte har en aning om vad jag läst.

Ligga å vila, ja det skulle jag kunna göra, men bara att ligga rakt upp och ner å inte göra något klarar jag inte av, blir för rastlös.


Inte har jag någon aptit heller, blir typ aldrig hungrig längre utan bara lite små sugen på mat, men orkar inte laga något. Igår kväll upptäckte jag att jag bara ätit mackor hela dagen, och de är ju inte bra.

Men får inte i mig så mycket heller, efter några tuggor så känns de som att jag ska explodera. Fast det ska jag väl inte klaga om, de är ju min chans att vänja mig vid att äta mindre tills pyret kommer ut=)


Nåja, även om jag sitter här å klagar så måste jag erkänna att livet som gravid är underbart, det får vara hur jobbigt det vill, jag tänker njuta av varje dag som är kvar iaf:D


Av Linn - 16 maj 2009 11:20

Vad ska göras idag då? Ja, jag vet inte, har skit tråkigt nu och ser hur lägenheten verkligen behöver städas, men jag VILL inte städa, jag vill göra nånting roligt! Men vad är då roligt? Ja, de vet ja inte heller...


Grattis till Nathalie som fyller 22 idag=)


Och så självklart grattis till Shadow, Eros och Figaro som fyller 2 och grattis till Ferdinand och Mister som fyller 1 =)

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards