Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under januari 2009

Av Linn - 21 januari 2009 22:39

Har jag umgåtts med idag, följde med dem in till Gävle, dem skulle klippa sig båda 2. Syster bjöd på lunch på donken, å sen fikade vi på 9:an. Mysigt, men väldigt jobbigt eftersom jag bara lyckades sova ca 3½ timme inatt.


Åkte hem på halv 3 bussen, var hemma typ 20 över 3.

Var bara å gå hem å vända i princip, skulle vara nere på folkan halv 5.


Började må skit nere på folkan, ont i magen, gråtfärdig och trött å less.

Men som tur är har vi ju en snäll regissör som lät mig gå hem. Men iof hade jag ju inte direkt så mycket att göra där nere heller, känner mig mest ivägen nu mer... =S


Har sedan jag kom hem inte gjort annat än å legat i sängen å kikat på angel, gjorde även lite mat eftersom jag hade ont i magen.


Va till skatteverket idag när jag ändå va inne i stan, så nu är blanketten för namnbyte ifylld, spännande=)


Ska sova nu, om tankarna tillåter det förstås, men de tror ja nog med tanke på hur trött jag är!


Imorrn ska jag bara vara hemma å dega, ev dammsuga. Och på kvällen är de repetetion igen.


sweet dreams!



Av Linn - 21 januari 2009 01:20

mig med något hårt så jag somnar, please!!

Av Linn - 20 januari 2009 22:19

Idag körde vi igång med repetitionerna av Jävla finnar... eftersom dem ska spela i gävle till helgen=) Ska bli spännande!! Boka biljetter nu, det börjar nämligen ta slut.

Det var iaf trevligt att träffa alla igen, även om inte jag var det minsta på topp, men men. Får försöka ta nya tag imorgon.


Annars har ja inte gjort nånting idag.

Va hem till mamma en sväng för att ge henne stöd, tror inte jag lyckades så bra men men.

Tycker alla kan skicka en varm tanke till min mor just nu. och en ond tanke till a-kassan!!


Måste oxå säga GRATTIS till Vicki som fick en underbar liten dotter igår! Välkommen till världen Thea!


Imorgon ska jag in till staden med syster och Anders, dem ska klippa sig.

Hoppas bara att vi inte blir inne så länge, för tror inte ja komme orka de. Ska fan åka in med halv 10 bussen, det är jag INTE van vid! men men!


Är hungrig men orkar inte laga mat, så det blir å försöka ignorera det och försöka slappna av med ett angel avsnitt som vanligt. Eller så värmer jag nån bulle ;)


sov gott!


Du gör mig sjuk!



Av Linn - 19 januari 2009 21:59

Jag är så sjukt rastlös, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, det kryper i kroppen på mig att få göra nånting, men vet dock inte vad.

Har diskat, sopat och plockat nu.


Är sugen på att gå ut å gå, men vill dock inte gå själv, och tvivlar på att det finns nån som vill följa med.

Iof har jag telefonen, med både musik och nummer till människor man skulle kunna ringa för sällskap.


Idag var nog första gången jag inte kännt mig "hörd" inom teatern... blev bra less och besviken, men det är väl så det ska vara? Jag menar, jag heter ju Linn och så har de alltid varit i olika sammanhang.


Va hem till pappa en sväng idag oxå, var riktigt trevligt, blev bjuden på fika, och vi satt och pratade om en massa minnen och div annat från när jag var liten. Mest om våra hundar vi hade då, är nämligen uppväxt med 1 Hovawart vid namn Donna (gårdens "vakthund") och 7 st Siberian Husky/Grönlandshundar. I mina ögon en av de vackraste hundraserna som finns, och så underbara. Saknar den tiden, hade en egen hund som hette Loni=) Sen hade vi ju hundpensionat oxå, så jag växte upp med hundar i massor.

Hade även katter, den äldsta hette Hugo, en väldigt vacker orange katt. Sedan skaffade vi Pepsi oc Kitty. Kitty var min och Pepsi var Lars. Sedan fick Pepsi kattungar och vi behöll en, som fick namnet Pontus.

När mamma flyttade till Norrsundet tog jag över Pepsi och Pontus, men dem rymde och det var tyvärr bara Pepsi som vi återfann.

Ja, sen har vi ju även haft grisar, höns och får. Min stora passion var nog hundarna och Mammas passion var fåren.


Började även fundera på en grej hemma hos pappa, när vi bodde i Byn i Sveg så hade vi skogar och ängar runt oss, och ändå var jag i princip aldrig ute och utforskade skogen, skit konstigt, tänk vad mycket roligt jag kunde ha haft, kunnat ta med nån kompis ut på upptäcksfärd, men det är ju lätt att vara efterklok?


Näe det kryper i kroppen på mig, så de blir nog en promenix ändå, Sara sa att ja kunde ringa så då har jag sällskap=)


Take care!



Av Linn - 18 januari 2009 12:05

Igår var jag som sagt iväg till ockelbo på teaterns julgransplundring.

Vi började med ett årsmöte som gick fort som tur va=)

Sedan åt vi mat, och pratade en massa och så=)

Sen fick vi en varsinn påse med något nödvändigt och något onödvändigt i, vi fick inte öppna dem förens dem hade dragit vårat namn på en lott, och då fick vi gå upp på scen, 2 och 2, vi fick ett ställe vi skulle vara på, ett sinnestillstånd och ett yrke, jag var en jätte lycklig slaktare på en badstrand.

Sen skulle vi inprovisera, och sakerna i påsen skulle användas.

Var rätt skojj=)


Kom hem runt halv 1 inatt tror jag, och trött som jag vet inte vad.


Nu är det iaf söndag, och jag ska strax skura golvet så att alla blodfläckar försvinner.

Måste passa på medans robin sover oxå, är nämligen barnvakt å lilltrollet=)

Av Linn - 17 januari 2009 14:52

Just nu tycker inte Astrid om mig alls, har precis borstat henne och klippt bort lite tovor, och det gillar hon inte det minsta tyvärr. Men fin blev hon=)


Va ute med henne en sväng för ett tag sen oxå.

Har inte gått nå långt med henne idag, men jag har inte orkat, vet inte vad det är med mig idag.


Hoppas jag orkar med kvällen bara, åker till ockelbo=) Först är de möte och sedan middag=) Tror man skulle ha med sig eget dricka, hum, jaja får väl dricka vatten till maten då eller nått eftersom pengarna inte finns där.


Har sovit jätte dåligt inatt, har svettats och frysit om varannat, sen sov ju astrid här inne och hon snarkade,fes och lät om vartannat. Sen vaknade hon ju några gånger oxå å trippade runt, å de lät som fan. Sen försökte hon även brotta ner sig i sängen, men se de får hon inte, speciellt inte eftersom hon löper.


Näe ska nog kika på ett avsnitt av Angel innan jag hoppar in i duschen!

Av Linn - 16 januari 2009 21:40

Vaknade imorse, låg å drog mig å råkade somna om en sväng, när jag återigen vaknade satte jag igång datorn, å sen ringer syrran för att berätta att Anders har blivit sjuk så de blev inge gos med honom idag =/ Sedan utspelade sig ett liknande ordutbyte:


Syster: Har du varit till läkaren idag?

Jag: Haha, näe det är ju inte förns den 16:onde.

Syster: Men Linn, de är den 16:onde idag.

Jag: VA?!

Syster: Vilken tid hade du?

Jag: Fan ja vet inte, måste kolla. Får höras senare.


Jag springer å kollar tiden å upptäcker till min fasa att tiden hade varit för ca 2 timmar sedan, och medans jag står där å får panik över de så kommer jag ju även på att jag missat tiden till kuratorn, som jag hade den 14:onde jan.


Blev ett panikartat samtal till hc, fick en ny tid, men för att kunna komma till den skulle jag ta bussen som skulle gå om 10 min, och jag hade inte klätt på mig, så det blev att bara dra på sig det närmaste, slänga upp det äckligt feta håret i en knut, och sedan springa hem till Camilla för att få låna hennes busskort eftersom jag icke äger några pengar.

Som tur var hann jag med bussen*phu*

Hann inte äta nånting heller, så när jag kom hem runt halv 4 var ja lagomt hungrig, fy fan!


Mötet med läkaren sög!!! Fick sjukskrivning en månad till, men nu är de slut på det, inga fler besök å HC för min del. nu har jag fått nog. Dem kan inte hjälpa mig så då har ja fan inget där att göra heller. Tänker sluta med tabletterna oxå, bestämde jag mig för när jag gick därifrån, läkaren sa inget om de iof, men nu är ja så less på de här så nu jävlar. Kan dock inte sluta på engång med medicinerna, så de får bli till att trappa ner, så tyvärr kommer ja behöva äta medicin nån månad till.


Var svinkallt ute och jag hade inte hunnit slängt på mig halsduk eller mössa eller nått... så höll ju på att frysa ihjäl när ja väntade på bussen, när ja kommer hem så hämtar jag Astrid å tar med henne hem till mig, innan jag ens hinner reagera så har hon börjat äta av kattmaten, skyndar mig dit och tar bort den, å medans jag gör de, ja då går hund skrället å gräver i kattlådan med nosen, hela hunden luktade kattlåda, å inte nog med de så gör hon de engång till när jag inte är uppmärksam.

Sen är de ju blodfläckar överallt, inte så smickrande kan jag ju tala om, men men så äre väl.


Är seg och orkeslös och vill fan inte göra nånting!!


Va nyss ute med hunden på hennes kvällspromenad, är fan -14 ute, å de brukar det inte vara här... fy bubblan! Jag går inte utanför dörren mer än nödvändigt nu kan ja lova, men så har ja ju Astrid jag måste ta ut imorgon några gånger innan mamma kommer hem, hoppas de inte är lika kallt imorgon!


Näe har väl inte så mycket mer att säga förrutom att detta varit en rejält crapy day enligt min mening=/



Av Linn - 15 januari 2009 22:31

Idag låg jag å drog mig länge länge, men när jag väl klev upp slängde jag i mig frukost å sen begav jag mig ut på en promenad med Camilla, gick stugfjärn som vanligt.


Kallt som fan va de ute så när ja kom hem höll ja på å frysa ihjäl fast jag la mig under täcket, så efter ett tag kröp ja ner i ett varmtbad...


Kikade lite på Angel, å gjorde sedan mat.


Kollade lite mer på Angel å gick sedan hem till Camilla och Thomas som bjöd på semla och kaffe, mums=)

Spelade sedan chicago och plump, och till de åt vi godis=)


Camilla hade varit söt å köpt en mjölk till mig, så imorgon blir de te till frukost och mjölkstuvade makaroner till middag tror jag, GOTT!!


Har väl inte mycket mer att säga, har inte hört någonting om jag ska vara barnvakt åt gullhjärtat imorgon, och ska jag inte det så får jag iaf en nattgäst, Astrid kommer nämligen hit å ska bo hos mig medans mamma är i Uppsala, vi får se hur det blir. Tyvärr så löper Astrid så de kommer vara blod överallt...*S* Katterna lär ju inte bli överförtjusta heller skulle jag tro!


Näe tack och bock!

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards