Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 16 januari 2009

Av Linn - 16 januari 2009 21:40

Vaknade imorse, låg å drog mig å råkade somna om en sväng, när jag återigen vaknade satte jag igång datorn, å sen ringer syrran för att berätta att Anders har blivit sjuk så de blev inge gos med honom idag =/ Sedan utspelade sig ett liknande ordutbyte:


Syster: Har du varit till läkaren idag?

Jag: Haha, näe det är ju inte förns den 16:onde.

Syster: Men Linn, de är den 16:onde idag.

Jag: VA?!

Syster: Vilken tid hade du?

Jag: Fan ja vet inte, måste kolla. Får höras senare.


Jag springer å kollar tiden å upptäcker till min fasa att tiden hade varit för ca 2 timmar sedan, och medans jag står där å får panik över de så kommer jag ju även på att jag missat tiden till kuratorn, som jag hade den 14:onde jan.


Blev ett panikartat samtal till hc, fick en ny tid, men för att kunna komma till den skulle jag ta bussen som skulle gå om 10 min, och jag hade inte klätt på mig, så det blev att bara dra på sig det närmaste, slänga upp det äckligt feta håret i en knut, och sedan springa hem till Camilla för att få låna hennes busskort eftersom jag icke äger några pengar.

Som tur var hann jag med bussen*phu*

Hann inte äta nånting heller, så när jag kom hem runt halv 4 var ja lagomt hungrig, fy fan!


Mötet med läkaren sög!!! Fick sjukskrivning en månad till, men nu är de slut på det, inga fler besök å HC för min del. nu har jag fått nog. Dem kan inte hjälpa mig så då har ja fan inget där att göra heller. Tänker sluta med tabletterna oxå, bestämde jag mig för när jag gick därifrån, läkaren sa inget om de iof, men nu är ja så less på de här så nu jävlar. Kan dock inte sluta på engång med medicinerna, så de får bli till att trappa ner, så tyvärr kommer ja behöva äta medicin nån månad till.


Var svinkallt ute och jag hade inte hunnit slängt på mig halsduk eller mössa eller nått... så höll ju på att frysa ihjäl när ja väntade på bussen, när ja kommer hem så hämtar jag Astrid å tar med henne hem till mig, innan jag ens hinner reagera så har hon börjat äta av kattmaten, skyndar mig dit och tar bort den, å medans jag gör de, ja då går hund skrället å gräver i kattlådan med nosen, hela hunden luktade kattlåda, å inte nog med de så gör hon de engång till när jag inte är uppmärksam.

Sen är de ju blodfläckar överallt, inte så smickrande kan jag ju tala om, men men så äre väl.


Är seg och orkeslös och vill fan inte göra nånting!!


Va nyss ute med hunden på hennes kvällspromenad, är fan -14 ute, å de brukar det inte vara här... fy bubblan! Jag går inte utanför dörren mer än nödvändigt nu kan ja lova, men så har ja ju Astrid jag måste ta ut imorgon några gånger innan mamma kommer hem, hoppas de inte är lika kallt imorgon!


Näe har väl inte så mycket mer att säga förrutom att detta varit en rejält crapy day enligt min mening=/



Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards