Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Linn - 19 januari 2009 21:59

Jag är så sjukt rastlös, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, det kryper i kroppen på mig att få göra nånting, men vet dock inte vad.

Har diskat, sopat och plockat nu.


Är sugen på att gå ut å gå, men vill dock inte gå själv, och tvivlar på att det finns nån som vill följa med.

Iof har jag telefonen, med både musik och nummer till människor man skulle kunna ringa för sällskap.


Idag var nog första gången jag inte kännt mig "hörd" inom teatern... blev bra less och besviken, men det är väl så det ska vara? Jag menar, jag heter ju Linn och så har de alltid varit i olika sammanhang.


Va hem till pappa en sväng idag oxå, var riktigt trevligt, blev bjuden på fika, och vi satt och pratade om en massa minnen och div annat från när jag var liten. Mest om våra hundar vi hade då, är nämligen uppväxt med 1 Hovawart vid namn Donna (gårdens "vakthund") och 7 st Siberian Husky/Grönlandshundar. I mina ögon en av de vackraste hundraserna som finns, och så underbara. Saknar den tiden, hade en egen hund som hette Loni=) Sen hade vi ju hundpensionat oxå, så jag växte upp med hundar i massor.

Hade även katter, den äldsta hette Hugo, en väldigt vacker orange katt. Sedan skaffade vi Pepsi oc Kitty. Kitty var min och Pepsi var Lars. Sedan fick Pepsi kattungar och vi behöll en, som fick namnet Pontus.

När mamma flyttade till Norrsundet tog jag över Pepsi och Pontus, men dem rymde och det var tyvärr bara Pepsi som vi återfann.

Ja, sen har vi ju även haft grisar, höns och får. Min stora passion var nog hundarna och Mammas passion var fåren.


Började även fundera på en grej hemma hos pappa, när vi bodde i Byn i Sveg så hade vi skogar och ängar runt oss, och ändå var jag i princip aldrig ute och utforskade skogen, skit konstigt, tänk vad mycket roligt jag kunde ha haft, kunnat ta med nån kompis ut på upptäcksfärd, men det är ju lätt att vara efterklok?


Näe det kryper i kroppen på mig, så de blir nog en promenix ändå, Sara sa att ja kunde ringa så då har jag sällskap=)


Take care!



Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards