Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under februari 2010

Av Linn - 8 februari 2010 12:03

Igår hade jag Bella här några timmar, allt gick bra förrutom att hon var lite tjurig till och från, men vilken 4:a åring är inte det??


Sandra var här nästan hela dagen igår och, mycket mycket trevligt, vi pratade, kollade på Tvd och åt god mat, fläskfilé och potatisgratäng=)


Idag har jag målat andra sidan på hyllplanen till bokhyllan, nu är det 3 hyllplan som ska målas på andra sidan och så är det underskåpen som ska målas, jag börjar se ett slut på eländet, men nu är färgen slut så måste köpa ny färg först innan jag kan fortsätta, blir väl att försöka ta sig till öb=) Undrar hur man tar sig dit härifrån?


Nu funderar jag på om jag ska ta tag i sovrummet så de blir färdigt nångång.

Av Linn - 6 februari 2010 22:13

Igår kom Sandra och Tim hit och hälsade på, vi pratade massa och så var Sandra snäll å hjälpte mig att sätta upp mina nya gardiner som kom igår=)

Sen efter att Ulf slutat kom han, Bella och Anders hit, vi umgicks, åt pizza och spelade "Med andra ord" Huuur mys som helst, men som vanligt blev det lite sent så idag är jag extremt trött eftersom jag inte kunde sova imorse.


Har varit uppe i Skräddarbacken idag, umgåtts osv, och nu på kvällen när ja kom hem har ja målat överskåpen till bokhyllan en andra gång, så nu är det bara underksåpen och undersidorna på hyllplanen kvar... men de kommer ta sin lilla tid, behöver nog köpa mer färg och det har jag aboslut inte råd med nu.


Btw, så har Englali fått en till tand nu, upptäckte den imorse=)


Nu ska jag mysa med en kopp te, sen blir det sängen och nått avsnitt av "Legend of the seeker"

Av Linn - 4 februari 2010 22:41

Har fått endel gjort idag iaf, Åke var här och hälsade på en sväng, han hjälpte mig med att få upp lampan i hallsen och att fixa byrån, det var jag som hade skruvat 2 skruvar lite snett...hum, jag som hade hoppats på att det inte va jag som gjort nåfel, ville ju känna mig lite duktig.


Sen har jag börjat att måla bokhyllan, har målat överskåpen och hyllplanen, sen fick jag inte plats med så mycket mer och Englali ville inte riktigt vara med längre, ska måla engång till imorgon, sen blir de väl att ta underskåpen, måste bort med dörrarna osv bara.

Så om några dagarm har jag en svart bokhylla och kan börja plocka ur alla kartonger till den=)

Och eftersom byråerna är klara kan jag börja dona med kläderna, kruxet är bara att jag inte vet hur jag ska möblera, är ju en aning litet...


Ska nog ringa Bosse imorgon å höra om jag kan komma å hämta tv:n i helgen, Ulf skulle vara snäll och hjälpa till lät de som :D


Nu börjar det hända grejer, ser fram emot den dagen då jag har fått allt iordning.


Btw, någon som har en borr att låna ut??

Av Linn - 4 februari 2010 15:29

Jag blir snart tokig, skruvade ihop den sista byrån, och allt gick kanon, tills jag satte i lådorna, översta lådan går nu inte att öppna och jag vet inte vad felet är, har tagit bort bakstycket för att se, men inte ser jag nå för det inte... åh, allt bara går åt skogen!


Tror jag fixat "dörren" till bokhyllan iaf, en bra sak idag, den verkade sitta fast, märks väl om den ramlar loss när ja ställer upp skiten. Skulle försöka måla idag oxå, men vet inte om de blir så har inget att lägga under och jag vill inte kladda ner hela golvet.

Av Linn - 3 februari 2010 14:38

Jag vet att jag har sagt de förr, men jag säger det igen, jag kommer ALDRIG komma iordning, det ligger grejer överallt nu, bokhyllan behöver målas om och byråerna måste monteras ihop, blää! Jah vill vara iordning nu, jag hatar å ha de såhär runt omkring mig!


Köpte en lampa igår (efter som jag glömde mina hos mamma) tänkte att jag skulle sätta den i hallen, men då finns det ingen kontakt på den, utan man måste skruva isär kontakten i taket och koppla i kablarna direkt i lampan, och det vågar jag mig inte på, så de måste jag hitta någon annan som kan göra=S


Man kanske borde göra någon lunch?


Handlade igår iaf, så nu har ja lite mat hemma, men har inga fryspåsar tror jag, har inte sett några i nån låda iaf=S så måste nog gå iväg å köpa det iaf.


Näe nu har jag en grinig dotter, tippar på att hon är trött.

Av Linn - 2 februari 2010 09:26

Ja, ringde vårdcentralen igår för att jag ville att dom skulle titta på Englali, hon som svarar frågar direkt om jag gett henne hostmedicin.

Ehh, nej det har jag ju inte gjort, så hon säger åt mig att gå å köpa hostmedicin och sen avvakta några dagar.

På apoteket vet dom inte riktigt vad jag ska ha, dom står och velar mellan 3 olika, men bestämmer sig sedan för att den ena nog har för stark mentholsmak så dom rekomenderar bisolvon FRÅN 1 år, men dom säger att det är bara att ringa sjukvårdsupplysningen så får jag ny dosering av dom.

Jaha?! Lite konstigt är de ju tycker jag, men dom är ju utbildad personal och vet antagligen bättre än mig, så jag åker hem, ringer sjukvårdsupplysningen och dom bara skrattar åt vad alla sagt till mig,  hon säger att jag ska ringa bvc direkt på morgonen(idag) och be om att få komma in och få dom att lyssna på Englali. Sen ger hon rådet om att ge Englali mycket vatten, kallt som ljummet bara det är vätska för det ska tydligen lösa upp slemmet. Hon var jätte gullig och det kändes verkligen som att hon brydde sig, sånt tycker jag om=)


Jaja, försökte få i Englali vatten igår och det var ju inte det lättaste direkt, men men.


Ringde BVC så fort jag vaknade och talade om att vi flyttat hit och hur läget var osv, å hon sa att dom bara har läkare där 1 dag i veckan, visst nu var ju läkaren där men de var fullbokat, och om barnen är sjuka så är det ju inte dom man ska ringa utan vårdcentralen, så tillbaka till ruta 1 igen då. Jaja, fick iaf tid för Englalis 8mån kontroll.

Sen blev dom nog lite förfärade över att jag fått rådet att ge Englali hosmedicin, och när jag ringde Vårdcentralen igen så sa hon oxå att man inte ska ge hostmedicin och sen fick jag tid hos en läkare idag kl 14, tänk om bara hon den första jag pratat med sagt de på engång så hade jag sluppit allt "hattande" hit och dit. Skapligt less.


Annars ringde jag både om jobb och mina betyg igår, och till bvc i bergby för att tala om att vi flyttat. Måste dock ringa om jobb idag oxå då hon jag ringde till inte svarade igår.

Av Linn - 1 februari 2010 10:15

Igår var vi bara hemma plockade i lådor å donade, men inte fick jag nå mer ordning för det inte. Jag kommer tametusan aldrig få iordning!


Idag ska vi umgås med sötaste Sandra=)


Har ringt vårdcentralen oxå, dom skulle ringa upp 10:40 så får vi se om jag får en tid till lill fröken, vill hemskt gärna att dom tar en titt på henne.


Ska väl försöka ta mig å köpa färg till bokhyllan oxå, och hade verkligen behövt storhandla, annars kommer pengarna rinna iväg på små inköp som blir mycket dyrare än vad dom borde vara, men ja, så är väl livet?

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards