Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under februari 2010

Av Linn - 28 februari 2010 23:08

Måste bara säga att min lilla tös har blivit jätte duktig på att sitta, och när hon sitter har hon även kommit på hur hon kan lägga sig ner på mage utan att trilla.



 


Och igår färgade jag håret, blev mörk igen, antar att de är många av er som skriker rakt ut nu eftersom att jag fick höra (fler än en gång) när jag blev ljus att jag inte passade i mörkt. Vet fortfarande inte hur jag ska göra, om jag ska ha mer slingor eller ej =S


                                                  


Idag har Miranda varit här nästan hela dagen, vi har ätit lunch, sjungit singstar och så har hon lekt en massa med Englali, och jag har löst lite korsord, vi var även iväg på affären en sväng, eftersom Miranda hade med sig godis blev ju jag oxå sjukt sugen så jag ville ha lite jag med, men nu måste det bli ändring på godisätandet.


                                                  
                              


Tror inte det blir nån storhandling denna månad tyärr, måste till willys å köpa det nödvändigaste så får jag klara mig på det, men det är ju utfärdat klass 1 varning imorgon så vi får väl se om vädret tillåter en promenad till willys eller inte.









Av Linn - 26 februari 2010 22:26

Idag har jag umgåtts med Sandra sötnos. Vi tog bussen ner på stan, åt lunch på sibylla och sen gick vi och tog en kaffe på café caal (eller hette de verkligen så?) Där mötte Anders upp oss och vi åkte vidare till Dollar store, handlade div saker, dollar is the shit!


Sen ville Anders ha mat så då blev de en sväng på Subway å sen vidare hem till mig, man kan ju undra hur sjutton borlänges busschaufförer har fått sina jobb, dom kör åt helvete dåligt!


Väl hemma skulle vi få upp mina hyllor, men 3 borrar och 3 hål senare så var bara en hylla uppsatt av 3. Borrarna var skit, den första vi använde böjdes (!) den andra blev helt rund upptill så den borrade inte mycket mer efter det och den 3:dje var sned redan innan vi började borra... man kan ju undra när jag ska få upp resten? Men tack Anders för hjälpen iaf, både med hyllan och lampan, och tack Sandra för att du tog hand om min gullunge medans vi borrade=)


Imorgon ska det handlas hårfärg och sen ska de färgas hår=)


Måste även försöka storhandla nångång till veckan, sitter å funderar på hur mycket man egentligen kan ta på vagnen, jag behöver ett körkort, jag hatar att vara beroende av andra.

Av Linn - 25 februari 2010 15:03

Ja, som ni ser är det ett nytt utseende på bloggen, dock är jag inte riktigt nöjd än men orkar inte hålla på mer nu, sen blir jag trött på reklamen, vill inte ha den på sidan utan emellan inläggen men hittar inte där man ändrar, har kollat överallt*S*

Av Linn - 24 februari 2010 20:56

Var på bvc idag kl 11, föken är nu 69.5cm lång och väger 6790g, vilket är lite lite men så har hon varit sjuk vilket nog gjorde sitt på vikten eftersom hon inte åt riktigt som hon brukar, men nu blir det massa smör i maten och om en månad ska vi tillbaka för att kontrollera att vikten går upp som den ska.


Efter besöket på bvc gick vi hem till sötaste Sandra och drack kaffe å snackade skit ;) Alltid lika trevligt, fick även god lunch, tack vännen<3


Har varit till öb idag och köpt en borr så nu ska hyllorna upp, om nån känner sig manad att hjälpa till är det bara att hojta=)


Sen vi kom hem har det inte blivit många knop gjorda, men är skapligt trött så de blir nog sängen snart, om nu Englali vill sova dvs, men de verkar inte som att hon tänkt göra de än på ett tag, hon ligger i sin säng å pratar å protesterar lite, kollade till henne nyss å då hade hon brottningsmatch med en nallebjörn.


Undrar vart min datasladd till telefonen är? Vill in med lite bilder juh...*S*

Av Linn - 22 februari 2010 14:40

Vad tusan, borde det inte vända snart, nu vill jag ha vår!


Igår rensade jag ur alla Englalis kläder i stl 62, och in med alla i stl 68, roligt med lite nya kläder;)


Tvättade och plockade oxå, rensade ur Englalis rum, ska dammsugas där inne, och så behövs de nån matta och nån liten hylla till hennes böcker.


Har fortfarande inte köpt nån borr, måste göra de snart för håller på att bli tokig utan skötbord, å sen vill ja få upp alla hyllor.


Borde engentligen diska och dammsuga nu, men jag har för ont i huvudet för att orka bry mig just för tillfället, jag hoppas på en energyboost lite senare.

Av Linn - 21 februari 2010 01:14

Har haft en bra dag idag, först gjorde jag och Sabina kupolen, sprang omkring där å hade trevligt=)


När jag kom hem gick ja ner med alla flyttlådor till förrådet så nu ser inte Englalis rum ut som en soptipp längre.


Sen åkte vi till Sandra och Anders, drack kaffe, skrattade och hade det allmänt mys. Och Englali var sig själv, äntligen börjar min unge komma tillbaka, underbart att se henne så igen=)


Imorgon ska jag gå igenom Englalis kläder, ut med stl 62 och in med stl 68=)


Nu ska jag fortsätta titta på Ghostbusters och tvinga Ulf att klia mig på ryggen ;)

Av Linn - 20 februari 2010 12:26

15 frågor

Humör: Glad
Gjort: Flyttat skräpet från Englalis rum in till köket.
Planer: Gå på Kupolen med Sabina och sen umgås med Sandra=)
Kläder: Jeans och Tröja.
Ser på: En sovande Englali och datorn.
Lyssnar på: Datorns surrander.
Läser: Frågorna;)
TV: Den är avstängd.
Dricker: Inget, men har druckigt kaffe.
Äter: Kakor;)
Middag: Ingen aning, rester sen igår kanske.
Bästa: Att sötaste trollet mår bättre.
Sämsta: Att det vägrar sluta snöa.
Barn: Englali <3
Väder: Det snöar och blåser=/

Av Linn - 19 februari 2010 16:00

Har nyss varit på Willys där jag inhandlade saker till kvällens tacos=) Gud, jag längtar redan, köpte avocado så jag kan göra min egen guacamole! Gud så gott!


Annars så mår Englali bättre, men idag är hon gnällig till tusen, ska strax ge henne pencillin, hon ska ha 3 ggr per dag i 5 dagar.


Inatt fick jag som sagt inte sova så mycket, 02:40 kunde jag gå å lägga mig igen, men sen vid halv 5-5 nångång vaknade hon igen, bara upp å stoppa i nappen men de funkade inte så tillslut fick hon sova i min säng. Sen har jag vaknat till och från, sen kl 11 klev jag upp och då vaknade även Englali.


Min områdesvärd var här idag så nu vet jag var mitt förråd är nånstanns, så ska leta reda på mitt hänglås och sen ska jag ta å bära ner alla kartonger, ska bli skönt att få bort dom, sen är det väl bara allt skräp i Englalis rum kvar.


Englali har även börjat åla mer och mer, så det står nog inte på förns hon är överallt och ingenstanns skulle jag tro.


Näe nu ska jag mysa med min lilla sockerbit, å sen ska jag börja plocka lite.

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards