Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Linn - 2 februari 2010 09:26

Ja, ringde vårdcentralen igår för att jag ville att dom skulle titta på Englali, hon som svarar frågar direkt om jag gett henne hostmedicin.

Ehh, nej det har jag ju inte gjort, så hon säger åt mig att gå å köpa hostmedicin och sen avvakta några dagar.

På apoteket vet dom inte riktigt vad jag ska ha, dom står och velar mellan 3 olika, men bestämmer sig sedan för att den ena nog har för stark mentholsmak så dom rekomenderar bisolvon FRÅN 1 år, men dom säger att det är bara att ringa sjukvårdsupplysningen så får jag ny dosering av dom.

Jaha?! Lite konstigt är de ju tycker jag, men dom är ju utbildad personal och vet antagligen bättre än mig, så jag åker hem, ringer sjukvårdsupplysningen och dom bara skrattar åt vad alla sagt till mig,  hon säger att jag ska ringa bvc direkt på morgonen(idag) och be om att få komma in och få dom att lyssna på Englali. Sen ger hon rådet om att ge Englali mycket vatten, kallt som ljummet bara det är vätska för det ska tydligen lösa upp slemmet. Hon var jätte gullig och det kändes verkligen som att hon brydde sig, sånt tycker jag om=)


Jaja, försökte få i Englali vatten igår och det var ju inte det lättaste direkt, men men.


Ringde BVC så fort jag vaknade och talade om att vi flyttat hit och hur läget var osv, å hon sa att dom bara har läkare där 1 dag i veckan, visst nu var ju läkaren där men de var fullbokat, och om barnen är sjuka så är det ju inte dom man ska ringa utan vårdcentralen, så tillbaka till ruta 1 igen då. Jaja, fick iaf tid för Englalis 8mån kontroll.

Sen blev dom nog lite förfärade över att jag fått rådet att ge Englali hosmedicin, och när jag ringde Vårdcentralen igen så sa hon oxå att man inte ska ge hostmedicin och sen fick jag tid hos en läkare idag kl 14, tänk om bara hon den första jag pratat med sagt de på engång så hade jag sluppit allt "hattande" hit och dit. Skapligt less.


Annars ringde jag både om jobb och mina betyg igår, och till bvc i bergby för att tala om att vi flyttat. Måste dock ringa om jobb idag oxå då hon jag ringde till inte svarade igår.

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards