Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Linn - 4 februari 2010 22:41

Har fått endel gjort idag iaf, Åke var här och hälsade på en sväng, han hjälpte mig med att få upp lampan i hallsen och att fixa byrån, det var jag som hade skruvat 2 skruvar lite snett...hum, jag som hade hoppats på att det inte va jag som gjort nåfel, ville ju känna mig lite duktig.


Sen har jag börjat att måla bokhyllan, har målat överskåpen och hyllplanen, sen fick jag inte plats med så mycket mer och Englali ville inte riktigt vara med längre, ska måla engång till imorgon, sen blir de väl att ta underskåpen, måste bort med dörrarna osv bara.

Så om några dagarm har jag en svart bokhylla och kan börja plocka ur alla kartonger till den=)

Och eftersom byråerna är klara kan jag börja dona med kläderna, kruxet är bara att jag inte vet hur jag ska möblera, är ju en aning litet...


Ska nog ringa Bosse imorgon å höra om jag kan komma å hämta tv:n i helgen, Ulf skulle vara snäll och hjälpa till lät de som :D


Nu börjar det hända grejer, ser fram emot den dagen då jag har fått allt iordning.


Btw, någon som har en borr att låna ut??

Av Linn - 4 februari 2010 15:29

Jag blir snart tokig, skruvade ihop den sista byrån, och allt gick kanon, tills jag satte i lådorna, översta lådan går nu inte att öppna och jag vet inte vad felet är, har tagit bort bakstycket för att se, men inte ser jag nå för det inte... åh, allt bara går åt skogen!


Tror jag fixat "dörren" till bokhyllan iaf, en bra sak idag, den verkade sitta fast, märks väl om den ramlar loss när ja ställer upp skiten. Skulle försöka måla idag oxå, men vet inte om de blir så har inget att lägga under och jag vill inte kladda ner hela golvet.

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards