Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under oktober 2009

Av Linn - 23 oktober 2009 19:35

Har varit grått och trist ute idag, och när de är så drar jag mig för att gå ut. Egentligen borde jag nog ha blivit född till björn och kunnat gå i ide såhär års, sova sig igenom hela vintern. Men nu är jag inte björn utan måste genomlida vintern. Eller så illa är det väl inte, en riktigt solig vinterdag med  mycket snö är ju faktiskt ganska mysigt. Längtar lite till julen med all belysning och gran osv, sen ska de bli så roligt att se Englali hennes första jul, visst hon är bara ett halvår då men ändå!


Idag har vi inte gjort speciellt mycket, var ut en sväng med Astrid, tog Englali i bärselen och hon fick sitta med ansiktet utåt för första gången, tror hon tyckte det var intressant att se allt=)


Om en stund blir det mys med Idol, en kopp te och lite tända ljus=)


Imorgon ska vi hem till syster, ska bli roligt, längesen man såg henne nu, nån borde knäppa mig på fingrarna eftersom jag är så dålig på att hälsa på folk!

Men innan besöket hos syster så ska jag tvätta, kl 7 imorgon har jag tvättid  huu vale för den tidiga timman, men så är de!

Av Linn - 23 oktober 2009 11:08

Mitt moderliga hjärta tog nyss ett skutt, la Englali i soffan på mage, efter en kort kort stund vände hon sig(och ja det har hon ju gjort förr, när hon va 5 veckor). Tänkte att jag kan ju testa att lägga henne på golvet å se om hon vänder sig då oxå, och JA det gjorde hon, min duktiga lilla tjej.

Hon har nu gjort det 3 gånger då hon legat på golvet, och ja, jag tror faktiskt att det är medvetet, för hon tycker verkligen inte om att ligga på mage, mitt lilla gryn! Det är så härligt å se när dom gör framsteg, lär sig nya saker osv, men gud vad frort det går!

Av Linn - 23 oktober 2009 09:33

Mina farhågor besannades inte, Englali vaknade halv 4 och ville bara ha mat, sedan somnade hon lungt om till halv 8, underbara unge <3


Vad ska vi göra idag? Ja, ingen aning. Ska försöka ta oss ut på en promenad tror jag, har tänkt ut å gå flera dagar nu men än har det inte blivit av.

Samma med städningen, har inte heller blivit av än, så får se om jag tar tag i den å ;)





Av Linn - 22 oktober 2009 20:38

Har en vag känsla av att jag INTE kommer få sovmorgon imorgon då Englali somnade runt halv7-7 nångång och går inte att väcka, jaja, så är det, får gå å lägga mig rätt tidigt.


Annars har vi som vanligt inte gjort nånting idag, var till bergby och handlade på ica, var väl dagens höjdpunkt, tragiskt.


Bjöd mamma på middag. vet inte varför hon envisas med att komma hit och äta då hon inte tycker om min mat, mamma är en sån person som ska ha allt okomplicerat och så lite ingredienser som möjligt, jag är tvärtom:P

Blev iaf köttfärssås och spaghetti, gjorde lite annorlunda mot vad jag brukar göra eftersom jag inte hade så mycket köttfärs så hade jag i rivna morötter och paprika och, jag personligen tyckte det blev bra.


Skickade in pappren om bostadsbidrag igår, idag ringde dom och sa att jag hade skrivit fel adress, men jag informerade dom om att jag inte alls hade gjort det och att jag är folkbokförd på den adressen jag uppgav, han tjfsade emot en liten stund innan han upptäckte sitt misstag;)


Dagarna verkligen segar sig fram, men de blir väl så när man inte har något att göra.

Nån som har något förslag på vad man ska göra?


Undra när de är lämpligt att skicka ut inbjudningarna till dopet? Hur långt i förväg borde man ha gjort det?

Av Linn - 21 oktober 2009 22:29

Allt känns hopplöst förtillfället, vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill inte ha det såhär.

Jag behöver en kram och några värmande ord.

Av Linn - 21 oktober 2009 10:09

Känner mig sjukt nere idag, ledsen, ensam. Det började igår kväll och jag tror jag vet vad det beror på, jag och min stora mun, hädanefter är jag tyst.

Har sovit sådär inatt, drömlöst iaf, det är ju posetivt.


Det är grått och trist ute, tråkigt som tusan. Vet inte vad jag ska hitta på, borde väl städa men var är orken, motivationen?


Englali har legat på golvet och sprattlat idag, och hon hatar verkligen att ligga på mage, skriker och kör ner huvudet i filten i ren protest. Höll upp lite leksaker ovanför henne idag för att se om intresset finns att ta dom, och det gör det, hon vet bara inte riktigt hur hon ska ta sig till, hon har noll koll på händerna och armarna, men det är ju på rätt väg iaf, min lilla snutt <3 Vad vore jag utan henne?

Av Linn - 20 oktober 2009 19:45

Idag har jag haft en väldigt ledsen dotter, nästintill otröstlig. Ringde mamma så hon fick komma hit, och vi kom fram till att det nog var magen som spökade, stackars liten<3


Annars har ja inte gjort nånting idag, diskat och varit ner på affären är väl det enda vettiga.


Kontraktet kom idag, nu är det påskrivet, ska ringa fk imorgon innan jag lägger det på lådan.

Av Linn - 19 oktober 2009 13:45

Trots min smärtande rygg,  min värkande nacke och mitt bultande huvud är det här en bra dag.

Dom ringde från tunabyggen för nån timme sen, oroade sig över min ekonomi ett tag och jag fick lova att jag tänkt över saken. Jag tänkte att dom ringde och kollade sånt för att ha de i åtanke när dom bestämmer vem som ska få skriva kontrakt, men sen frågar hon om hon ska skicka kontraktet eller om ja ska komma dit. Snacka om paff jag blev, var jag inte beredd på alls faktiskt.

Så hon skulle skicka kontraktet, så ska ja skriva på de, sen ska ja säga upp min lägenhet nu i slutet på oktober.

Sen ska de sparas pengar så ja kan köpa mina möbler på IKEA och så ska jag önska mig lite i julklapp och födelsedags present.

Så jag och mitt lilla pyre ska bli borlängebor, kan knappt vänta, ska bli så roligt att inreda en ny lägenhet, förhoppningsvis kommer jag trivas bättre där än vad jag gjort här!

Har både inglasad balkong och uteplats, så tänkte att mina kära katter skulle få bli utekatter ;)


Yay!

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards