Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under januari 2010

Av Linn - 4 januari 2010 21:08

Ja, det har varit en skit dag...!


Som ni redan vet sov ja dåligt inatt (igen) sen har Englali varit gnällig HELA dagen, har hon inte små gnällt har hon skrikit, visst har hon haft stunder när hon varit glad oxå, men bara om jag lekte med henne, vad hände med min självständiga bebis som kunde leka helt själv?


Försökte få tag i nån på skatteverket, det gick ju inte alls, försökte även få tag på min fastighets skötare för att be han komma hit och besiktiga lägenheten och fixa spisen och toan, tror ni jag fick tag på honom? Det var upptaget hela tiden, när de sen gick fram vanliga signaler, nä då trycker karln upptaget, och ringer inte upp sen heller, sjukt dålig stil tycker jag. Jag vet att jag är sent ute och borde egentligen ringt för 2 månader sen, men helt ärligt har jag totalt glömt bort det.


mitt huvud värker=/

Av Linn - 4 januari 2010 09:06

Har sovit extremt dåligt senaste nätterna, men inatt tar nog priset, somnade nog inte för ens vid halv 4-4 nångång, när Englali sen vaknade runt halv 6-6 vill jag bara kasta ut henne genom fönstret, självklart gjorde jag inte det utan la henne i sängen med mig, och efter många om och men somnade hon faktiskt om, men hur tusan kan en sån liten människa röra sig så mycket när hon sover? Hon har sparkat, slagit, dragit och petat på mig senaste timmarna, så det blev inte direkt så mycket sömn för mig.


Runt kl 8 är hon klarvaken, ligger kvar en stund till innan vi kliver upp, byter blöja osv, som vanligt. Sätter henne sen i gåstolen, hon knatar iväg bakom soffan så ja inte ser henne när ja sitter ner, hon börjar gnälla och jag tänker att hon nog är hungrig, går dit, och då sitter inte ungen i gåstolen längre, utan hon ligger nästan under den, då har hon försökt tittat "bakom sig" vilket resulterat i att hennes lilla rumpa glidit ner i ena hålet för benet, så det enda jag ser är ett huvud och en arm, fick loss henne efter lite lirkande och hon skrek som sjutton, men nu efter lite tröst och lite mat så ligger hon på golvet, glad i hågen och leker. Men jag är fortfarande skärrad och kommer antagligen inte sätta henne i gåstolen på ett tag.


Det var min morgon, får jag dö nu?

Av Linn - 2 januari 2010 22:59

Tråkig dag, snön har bara öst ner tills nu på kvällen, räcker det inte med snö nu? Jul och nyår har varit, då kan de tina upp och bli varmt ;)


Har jag förresten sagt att dopet visst blir i kyrkan? I´ve got a bad memorie.


Idag har vi inte gjort mycket, städat och tittat på vampire diaries=) Englali har sprungit runt i gåstolen och rivit med allt hon kommer åt.

Var en kvinna här och kollade på lägenheten idag, hum, börjar bli mer verkligt nu=S


Plockat och rensat lite här på kvällen, packat en till flyttlåda.

Shit vad mycket skräp man har, rensar hej vilt! Hittade ett presentkort på SF bio, jippie tänkte jag, vad roligt. Men när jag läste det finstilta så hade det slutat gälla, hade fätt det 06 och det räckte bara 2 år =/ Hittade även presentkort på Inspiration, finns det fortfarande?


Dopet har jag noll koll på, ingen aning om vilka som kommer eller inte kommer. Syster skulle baka kokostoppar tror jag? Och Ulla skulle baka bullar, men vad ska jag baka? Och skulle kattis baka kolakakor? Åh, jag ska inte hålla i sånt här, jag blir alldeles snurrig i huvudet!

Av Linn - 1 januari 2010 22:40

Idag har jag haft en riktig latdag, hade även idag extremt ont i huvudet, så mamma var snäll och tog Englali några timmar. Under dom timmarna tittade jag på Merlin, och diskade.

När sen Englali kom hem åt både hon och jag å sen slocknade vi på soffan båda 2.


Plockade ner julgranen nu på kvällen oxå eftersom Englali var och drog i den, dumt om hon skulle råka välta den över sig. När julgranen var borta var hon ju tvungen att hitta på nå nytt hyss, så då begav hon sig mot cd-skivorna och började riva ner dom, så nu ligger dom ner packade i en flyttlåda.

Och närjag ändå var i gång så packade jag ner det mesta som stod i bokhyllan, ser bra tomt ut nu kan jag lova=S Är bara glasen i vitrinskåpet kvar som ska ner i lådor.


Sista timmarna på förra året spenderades med mamma, vi lagade mat, potaqtisgratäng och fläskfilé, och sen tittade vi på "flickan som lekte med elden" Men Englali hade den goda smaken å "prata" nästintill hela tiden, och hon har extrema röstresurser min dotter, så jag hörde nog hälften av filmen ;)


Sen kom även Lars upp och vi spelade lite familje geni.

Vid 12 gick jag ut och mötte upp Camilla och Thomas, fick ett glas skumpa och så kollade vi på fyrverkerierna tillsammans innan jag gick upp igen så mamma fick gå hem!


Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards