Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 10 januari 2010

Av Linn - 10 januari 2010 14:51

Ja, jag äter ju GI nu, eller inte riktigt, har gjort en egen liten variant och äter frukt, frukt i massor! Nåja, eftersom det är mig vi pratar om har jag fuskat vissa dagar, igår tex, mamma tog inte med sig baugetterna som min moster köpt med sig, så igår kväll råkade det slinka ner, första tuggorna var goda men sen var de inte gott längre, kändes degigt osv... och jag hade dåligt samvete.

Jaja, har gått ner ca 4 kg sen i fredags, nu har jag ju den "fantastiska" veckan å då går jag alltid upp nått kilo igen, så vi får väl se vad som händer sen.

Idag åt jag sjukt god lunch, tomat, gurka, paprika, solrosskott, cream fraiche(?) och tonfisk, sen kryddade jag med citronpeppar och örtsalt, det blev huuuur gott som helst!


Igår var min moster och mina kusiner här, mamma hade lagat chili con carne till oss, var mycket gott. Pratade en massa och bara umgicks, Englali fick en jätte fin klänning som jag hoppas att hon kommer kunna ha när hon blir 1, och så fick hon en lite tjockare tröja som hon nog kan ha snart, köpta i Kina, Tack så mycket=)

Sen fick hon sin doppresent nu eftersom dom inte kommer nästa helg, en tavla med plats för kort från olika åldrar 1mån, 3mån osv osv=)


Idag har vi inte gjort mycket, varit ner en sväng på konsum å så, funderar på om jag ska baka idag eller om jag ska vänta nån dag till, mitt kök ser ut som en krigs zon eftersom jag packade lite därinne igår, så de ligger papper osv överallt!.


Mammas bil har värme igen och vi åker nog med grejer till borlänge på torsdag och vi får låna släpvagnen, äntligen börjar det hända saker!


Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards