Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Linn - 8 januari 2010 22:59

Bestämde med pappa att vi skulle åka till Ikea idag, så lämnade Englali hos mamma och så begav vi oss iväg,bilen var sjukt kall och man såg nästan inte ett jota, pappa skrapade rutorna innifrån var 20sek för att kunna se nånting, men vi tänkte ju att de blir ju varmare efter ett tag, vi hämtade upp fanny i bergby och fortsatte resan, när vi kommit en bit bortanför katrineholm gav vi upp, värme elementet i bilen hade fryst så de skulle inte bli nån värme, och jag hade aldrig pallat ända ut till valbo i den kylan, de v ar ca -17 ute så de va kanske -14 - 15 i bilen, sitta still i det är inte att rekomendera, så vi vände.

När ja kom hem till mamma var ja så kall om tårna att dom värkte som sjutton=/


Nu på kvällen gick vi hem till Camilla och Thomas, pratade lite skit, spelade lite wii och lagade 2 linnen och en tröja som jag hade tagit med, tack gumman<3


Imorgon kommer moster med kusiner, ska bli kul att träffa dom igen, längesen nu.


Vet inte riktigt om jag kommer komma iväg till borlänge med kartonger å lite möbler till veckan, mammas bil kan man ju inte använda... nån vänlig själv i gävle trakten som vill låna ut en bil över dan?


Saknar borlänge och människorna där nå fruktansvärt, har jag förresten talat om att jag har en "vänskapsförälskelse"? Underbart ord=)

Av Linn - 8 januari 2010 09:34

Ja, idag skulle vi ju egentligen åka till borlänge med första flyttlasset, nu blir det inte så eftersom det är för kallt, och mammas fläkt i bilen funkar inte.

Men, frågan är om vi ska åka till Ikea iaf, pappa sa igår att han kunde köra, det är ju bara rea där tills på söndag, kanske inte är nått på rean jag vill ha men bra att åka tidigare å titta, man kanske kna köpa små saker, som förvaring osv, så tar man möbler nån annan dag? Vet ju inte om vi fick låna släpvagnen heller... å om vi nu fick det så måste vi ju låna den flera dar om vi köper möblerna idag, så vi slipper packa ur den när vi åker till borlänge nästa vecka... ja det är ett gissel det här.

Skulle vara skönt att komma iväg lite, och inte bara sitta instängd här.


Annars idag så ska vi nog umgås med Camilla och Alicia, längesen nu <3


Nu ska jag äta min ägg, och ge dotra mat.

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards