Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 8 juli 2008

Av Linn - 8 juli 2008 23:02

Ja, så har min dag sett ut, vaknade med huvudvärk och blev sedan illamående, har inte gjort nånting idag förrutom att ligga i soffan och sova.


Har helt enkelt varit en dålig dag, bara för att jag är ledig? Ja antagligen, kan nog vara så som Camilla säger, att när jag är ledig slappnar jag av och då kommer allt.


I need money, försökte ringa till pappa idag å höra om han kunde föra över dem där pengarna han lovade att låna ut till mig, men inget svar, på nån telefon, fick senare höra av Mamma att dem hade varit i kvarndammen och badat, men han måste väl ha sett att han hade missade samtal?

 Jaja, bättre lycka nästa gång.


Måste betala skulden på ICA och beställa alkohol på konsum, kanske ska göra det imorn? Alkoholen kan ju beställas utan pengar eftersom man inte betalar den förns man hämtar den. Men fan, måste ha tag på pappa imorgon.


Mamma, kommer nog hem på torsdag tror jag, eller hon sa att hon kommer hem på torsdag men officiellt kommer hon hem på måndag*asg*


Har varit rätt bra väder idag. men jag har inte varit utanför dörren nånting förrutom när jag varit ut å rökt och när jag gick till mamma och lånade telefon.


Har inte haft nånting att göra idag, skulle ha städat men illamåendet och huvudvärken gjorde så att jag inte orkade.


Jag hoppas det är fint väder imorgon med, visst jag ska jobba 14-21:15 men man kan ju hoppas iaf?


Vill ha min lön nu, så jag kan planera å se vad jag kan å inte kan göra denna månad, ska betala tillbaka alla skulder, och vill köpa ny telefon. Sen vill jag ju börja med Allevo, men mamma hade hittat nå billigare på ÖB, visst de kanske bara är skit, men man kan ju alltid testa?


Känner mig sådär underligt tom idag igen. Det kommer och går hela tiden, att man aldrig kan vara säker på hur man ska må, ena dagen är allt tipp topp och allt känns bara bra, och dagen efter kan allt bara vara skit jobbigt och tankarna snurrar och man vill bara sätta sig ner och gråta.


Kom på att jag MÅSTE ha tag på pappa imorgon så att jag får pengarna för har nästan inga ciggaretter och en dag på jobbet utan cigg vill jag verkligen inte erfara.


Oj, blev ett rätt långt blogginlägg ändå fast jag inte hade nå att skriva, mest bara dravel men det kanske behövdes?



Av Linn - 8 juli 2008 00:41

Då var den romansen slut för denna gång, kort men intensiv ;) Undrar då när säsong 2 kommer ut? lär ju dröja braaa länge skulle jag tro. måste nu googla de så jag vet;)


röksugen är jag oxå, orka kliva upp. JA.

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards