Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg den 21 juni 2008

Av Linn - 21 juni 2008 17:34

Är helt slut, började jobba kvart i 7 imorse, men kom typ 5 i för jag hade ingen skjuts härifrån förns kvart i. Allt gick bra fram till lunch, då gick all ork ur mig och allt kändes bara jätte jobbigt.


Slutade 4 och då kom mamma å hämtade mig och sen dess har jag dammsugit, för de såg förjäkligt ut här. Det är mycket mer som behöver göras men det får vänta en stund tills jag samlat mer ork, om det blir idag eller någon annan dag det vet ingen.


Jobbar imorgon med, 7-16, men på måndag är jag ledig, sen jobbar jag tis, ons och tor sen är jag ledig heeeela helgen, ska bli så jäkla skönt.


Flörtade lite med mamma idag oxå, så nu är det kirrat med att komma upp te marknaden, vilken dag det blir vet jag inte än, men den som lever får se.


Förstår inte vad det är med mig, borde kanske försöka få en tid på hc för att få en utredning, men ja orkar fan inte, osså kostar det pengar.


Har bestämt mig för att köpa en ny telefon i sommar, och för att börja med Allevo, räkande lite på det, och en förpackning kostar 139kr, och om jag ska äta det i en månad behöver jag undefär 10 st, så det blir alltså 1390 kr, men om man delar det på 31 blir det typ 44 kr, och 44 kr för en hel dags mat är väl fan inte dyrt eller hur? Vet inte om jag ska äta ren kur en hel månad än, får se hur resultatet blir, sen blir det väl kombinerad kur, ska försöka hitta på några goda recept som inte innehåller alltför många kalorier.


Det här kommer bli kanon det ska ni se=)


Ska även göra mig skuldfri i sommar, betala av alla räkningar, ge tillbaka alla pengar jag är skyldig och sådär.


Är bra avundsjuk på alla som kunde sitta ute och fira midsommar igår i det fina vädret, själv satt jag instängd på solberga å slet, va ut å rökte nångång vid 19 och solen sken så fint, och jag kan ju lova att ja blev sugen på en kall öl och goda vänners sällskap, men så bidde det ju inte.


Vart tog alla glada dagar vägen?


"Black velvet in that little boy's smile.
Black velvet with that slow southern style.
A new religion that'll bring ya to your knees.
Black velvet if you please"

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards