Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under november 2008

Av Linn - 16 november 2008 20:10

Dem gamla tiderna, dem där speciella stunderna.

Det är dem som får mig att ligga vaken på kvällarna, eller ja inte bara dem utan alla dess funderingar om ALLT oxå.


Idag har inte varit någon bra dag, har mått skit, kunde inte ta mig upp ur sängen idag, så kl 11 när jag egentligen skulle vara nere på folkan blev istället kl 16...


Skulle bara vilja gömma mig, glömmas bort och bara vara...


Om man bara kunde tala om vad man känner, men det går helt enkelt inte... FAN FAN FAN!!!

Av Linn - 15 november 2008 20:41

Ja där har jag varit typ hela dagen, gick dit till 11 å kom hem vid 19, varit där å knäppt massa kort på teater repet, suffat lite å så:D


Annars har ja inte gjort nånting, å ska väl inte heller, är bara så jääävla slut, skulle vilja sova i ett år, inte bekymmra mig för nånting och slippa tänka, alla dessa tankar och funderingar gör mig galen!


BTW gör detta quiz!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811151427111582&a=1&

Av Linn - 14 november 2008 23:07

Jepp, sov jävligt länge idag men känner mig inte det minsta utvilad iaf, degade i soffan ett bra tag innan jag masade mig in i duschen å sen hem till camilla för å kika på hennes nytapetserade hall, jätte fint:D

Sen gjorde vi sällskap ner på konsum å sen följde jag med dem hem igen för att slå ihjäl tiden till halv 7 när ja skulle vara nere på folkan, var egentligen tänkt att jag skulle knäppa kort på dem när dem repeterade men istället fick ja bli stand in ikväll med.

Alltså jag älskar verkligen det där gänget, dem är så härliga:D Tack för att jag har fått chansen å lära känna er, och får vara med på ett hörn i eran resa bland repetetioner inför premiären.

Ska även börja sufflera dem till veckan tror jag:D


Ska ner på folkan till 11 imorgon med å hoppas på att Reine kommer ihåg att ta med kameran så ska jag knäppa en MASSA kort på dem:D


Några härliga kometarer från sthlmvistelsen:

"Rinkebytetriz"

"Nä men du är inte tjock, bara lite fluffig"

"Hellre lukta god tjej än äcklig kille"

"Jaså, men du verkar ju vara en rätt så glad typ"

"Vaddå, får man inte dricka alkohol om man äter p-piller?"

"Men Rinkeby, det ligger väl i Skåne nånstanns?"

Kommer inte på nå fler, men eftersom jag umgicks med en del "galna" typer var de många fler härliga komentarer!


Näe har väl egentligen inget mer att säga, förrutom att det känns som att "du" förändrats igen, är det något som hänt, eller har jag gjort nånting?

Känns inte som att du vill prata med mig längre, vad är de som är fel???

Av Linn - 13 november 2008 22:13

Ja åkte ju till sthlm i tisdag så här kommer en liten summering av den vistelsen.


Kom fram till sthlm vid 16:30, gick direkt till tunnelbanan och sedan bytte vi till spårvagn för att komma till nockeby där vi bodde, Robins pappas faster bjöd på mat, så där var vi hela kvällen å pratade å så.


På onsdagen så åkte vi in till stan för att träffa Mårten, gick runt på stan å käkade på donken, mötte upp Christian och Fjuppas och gick runt ännu mer på stan, å sen mötte vi även upp Jonta å Nicke, sedan vankades de konsert, men alla som känner mig vet ju att jag är lite underlig, och eftersom jag hade haft ångest mest hela dagen av allt springande och alla människor överallt och helst av allt hade velat satt mig i ett hörn å gråta så struntade faktiskt jag i konserten, så jag såg aldrig slipknot. Men iställer fick jag några trevliga timmar tillsammans med mina kära kusiner.

Jimmy hämtade upp mig på MCdonalds vid Globen, och vi åkte ut till Sundbyberg där han bjöd på mat på en indisk restaurang, var jätte mysigt och maten var jätte god, Sen gick vi till 7eleven och köpte en kaffe. Åkte runt litegrand å sen vidare till Jakobsberg där dem bor, å där träffade jag även Daniel.

Runt 12 ringde Robin å sa att konserten var slut, å Jimmy skjutsade hem mig å ja skulle möte upp Robin, Christian, Fjuppas och Jonta vid spårvagnen men dem va så hungriga så dem skulle ha tag på nå ställe å äta, å när dem väl ätit klart så hade tunnelbanan och spårvagnen slutat gått, så de var bara för Jimmy å sätta sig i bilen å hämta dem, jag å Daniel stannade kvar, och eftersom jag inte hade nycklarna var de bara å stå ute, det hela resulterade i 2 timmar utomhus mitt i natten, det var kallt!

Men men smällar man får ta, ger mina kusiner ett stooort tack för en mycket trevlig kväll, för skjutsen och för sällskapet medans jag va tvungen å vänta på grabbarna.


Idag vaknade vid runt halv 12 å christian, fjuppas å jonta drog iväg till Arlanda, och jag å Robin gick upp till hans pappas faster å käkade frukost.

Sen städade vi rummet och tog vårat pick å pack in till staden för å kolla tågtider och så, vi hade tur och vi behövde bara vänta i 30 min innan ett tåg skulle gå till Gävle, så vi köpte mat på Burger King och tog med oss.

Tåg resan var dryg, jag va as trött å så var de mycket folk.

Men vi hade tur återigen när vi kom till Gävle, min buss skulle gå om 8 min och Robins tåg om 12 min, så vi slapp vänte tider och sånt.


På bussen blev de bråk mellan busschauffören och 2 gubbar så dem blev avslängda efter en massa tjafs och hot om att ringa polisen.


När ja väl kom hem han ja bara sätta mig i soffan, stoppa i laddaren i telefon å så fick ja ett sms från Reine som frågade om ja kunde komma ner på folkan å läsa saras repliker, så de var bara å ge sig ner, trött å jävlig.


Men nu är ja äntligen hemma igen å får vava ner efter 3 väldigt påfrestande dagar, hoppas på att få sova i några dygn, kan behövas:P

Av Linn - 11 november 2008 12:53

Nu åker vi snart, men de känns inge roligt längre sen vi upptäckte att jag förstört hela upplevelsen... fan för mig.


jaja hade bra alla!

Av Linn - 10 november 2008 21:44

Tänk vad snabbt man kan bli nertagen på jorden igen...


I have done a big misstake... fan ja ska helt enkelt bara vara hemma, själv, inte göra nånting, och inte prata med folk... fan fan fan fan, tänk om det bara hade drabbat mig då iaf, men icke... snälla skjut mig eller nått!

Av Linn - 10 november 2008 19:30

Jah klarade av veckans sånglektion, ingen ångest och inga tårar... fan jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv!


Nästa utmaning kommer på onsdag, nämligen slipknot konserten, är riktigt jävla skit rädd för den faktiskt... eller ja man kan väl säga att det blir en liten utmaning redan imorgon, nämligen själva resan å allt till stora staden sthlm, riktigt skitnödig för den å kan ja säga.


På lördag ser det ut som att det blir bilagan, får se hur de blir, måste ju ringa sjukvårdsupplysningen å höra hur de är med alkohol och mina tabletter.


Ikväll vet jag inte vad de blir... har ju iof 2 osedda avsnitt, ett true blood och ett californication. Får se hur de blir.

Av Linn - 9 november 2008 19:31

Är det idag, så graittis pappa:D


Vaknade halv 11, gick ner till folkan för å kolla på repet runt halv 12 tror ja.


Följde med robin till bussen kl 1 å gick sedan tillbaka till folkan.


Åkte till syrran vid 15, spelade lite kort, firade fars dag och pappas födelsedag som är om 2 dagar. Käkade god mat och världens godaste efterätt, nötpaj, har ätit så mycket så ja tror ja kommer spricka snart...


Ja, jag har väl inte nå mer å skriva om tror ja...


så hade!

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards