Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under juni 2010

Av Linn - 19 juni 2010 23:30

Suck...

Av Linn - 18 juni 2010 20:04

Idag har jag jävlar i min lilla låda hållt igång.


Jag har varit på affären, lagat mat, bakat, plockat,  tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt, diskat (typ 3ggr) dammsugit, torkat golven, hängt upp tavlor mm mm, känner att jag gjort nå nyttigt idag iaf=)


Av Linn - 17 juni 2010 10:24

Usch vad jag är kass på att upd, men jag har ingen riktig ork, å vet inte riktigt vad jag ska skriva, men ja försöker ändå=)


I tisdags var jag på informationsdag om jobbet, kändes fruktansvärt onödigt att vara där då i princip allt var repetition, så dagen verkligen segade sig fram och man visste/kunde typ allt, var några lyft jag inte sett förrut bara.

Kommer iaf inte få någon lön den här månaden eftersom jag inte fått information om att jag måste fylla i en tidrapport, jag frågade när ja var på intron och det enda papper jag fick var om vilket konto pengarna skulle betalas ut till, och jag vet att ja tyckte de va konstigt att ja inte skulle skriva nån tidrapport, men ja tydligen så skulle ja ha gjort det ändå.


Igår hade ja ett möte som jag gick till väldigt motvilligt, men de gick bra men jag förstår fortfarande inte hur det ska kunna hjälpa mig.


Efter mötet gick vi hem till Sandra några timmar, drack kaffe, åt choklad, pratade och blev bjudna på mat, köttfärssås och makaroner. Tack hjärtat <3


Idag ska ja väl bara vara hemma vad ja vet, MÅSTE städa men känns inte som nån idé när Englali är vaken, får försöka hinna med både det och att duscha när hon sover sen=)


Måste på affären å köpa mjölk oxå, räckte bara till 1 kopp kaffe! Sen ska ja se om ja har råd med lingonsylt oxå, isf blir det blodpudding till lunch idag=)

Av Linn - 13 juni 2010 22:48

Vaknade och kunde knappt ta mig upp ur sängen imorse, sjukt ont nertill på vänster sida av ryggen, har en liten aning om att det är för att jag bar mer på englali igår än jag brukar, hade ju inte med mig vagnen till skräddarbacken, eller så har jag bara sovit jäkligt konstigt.


Har inte gjort nånting idag, diskat lite, plockat lite, men mest slappat i soffan, är extremt glad över att Englali var snäll och glad idag, eftersom jag hade väldiga problem att lyfta henne=)


Har tittat lite på busstider osv idag, och jag kommer få en jobbig sommar, vissa dagar jobbar jag till 21:30 och börjar 07 dagen efter, jag kommer inte vara hemma förns runt 22:30 och måste upp igen 05, ujuj! Sen att Englali kommer vara borta mycket är oxå rätt ångestframkallande, men man får väl försöka se det posetivt, hon kommer ju lära känna sin mormor, morfar, morbror, moster och kusiner=)


Ska strax gå å lägga mig bara filmen är slut=)

<3

Av Linn - 11 juni 2010 17:41

  Hon är hemma igen!

Av Linn - 11 juni 2010 12:24
"You called me strong, you called me weak
But still your secrets I will keep
You took for granted all the times I never let you down
You stumbled in and bumped your head
If not for me then you would be dead
I picked you up and put you back on solid ground"


Av Linn - 11 juni 2010 12:03

Igår umgicks jag med underbara Sandra, vi spelade kort och flummade;) På kvällen korkade vi upp vinet, slog oss ner på balkongen, svullade godis och pratade massa strunt, en jätte bra dag/kväll=)

Kvart över 12 tyckte jag att de va dags att knalla hemmåt, så sagt och gjort, men denna gång utan samtalssällskap, men de var lugnare ute så det kändes inte lika hemskt, och som tur var, var det ingen som tyckte jag såg värd ut att råna eller slå ner;)


Idag har ja inte hunnit gjort så mycket än, tagit en dusch, druckigt lite kaffe och suttit vid datorn.

Om ett tag borde Patrik dyka upp=)


Sen blir det Skräddarbacken men Sandra å Tim=) Ska hälsa på Karin å Peter m barn=)


Å idag får jag hem mitt lilla hjärta igen, ska bli underbart, har inte varit lång stund hon har varit hos pappa, och jag träffade henne faktiskt en sväng igår, men herregud vad jag har saknat det lilla grynet:D

Av Linn - 10 juni 2010 01:24

Det är sjukt vad tomt det känns här hemma, även om Englali brukar sova vid den här tiden och inte  göra mycket väsen av sig så känns det att hon inte är hemma, lägenheten känns annorlunda, tom, kärlekslös och ohemtrevlig, som ett skal...


Jag känner mig fruktansvärt larvig, men jag kan inte rå för det, hon ska vara hos pappa tills på fredag, och nej det är inte lång tid, men jag tycker likförbannat det är jobbigt, hur ska jag klara av sommaren kan man undra, när hon ska va borta 1 vecka i sträck, kanske fler än 1 gång.

Jag måste vänja mig, det vet jag juh.

Sen känns de nog jobbigare just nu eftersom allt är som det är...


Har iaf umgåtts med Sandra och Anders nu på kvällen, jag och Sandra tog en vända på kupolen, det enda jag inhandlade var en födelsedagspresent till lilla Linnea, vi ska på kalas dit på lördag=)


Sen handlade vi på willys och gick hem till S&A, jag lagade tacopaj, nomnom=)

Sen tog jag och Sandra en promenad med Jason, vi gick bort till sportfältet så jag fick se vart Englalis dagis är=)


Nu ska jag försöka sova... känns inte som att det kommer gå så bra, när man är själv såhär kan man slappna av och börja tänka på allt runt omkring... ingen rolig känsla!

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards