Linnsey - Where the stars go blue!

Alla inlägg under december 2009

Av Linn - 24 december 2009 22:30

Vaknade vid 10 idag, duschade och gjorde mig och Englali klar och gick sedan över till Camilla med hennes julklapp, var där ett tag. Gud vad Englali blir stor när man har en liten bebis i närheten=)

Vi fick jätte fina klappar av Camilla, jag fick 3 st fotoramar i glas (camilla har sånna och dom har jag suktat efter länge) och så fick jag som en tavla med plats för 5 st foton, kommer passa fin fint i mitt vardagsrum i borlänge, är ju tänkt att det ska gå lite i svart och vitt:D

Englali fick ett par skit snygga jeans och en body med texten "made by santa" så söt:D

Dum som jag är knäppte jag inga kort på Englali idag, hon var så söt i sina julkläder.

Måste tametusan införskaffa mig en ny kamera=)


Efter besöket hos Camilla och Thomas så åkte vi till systeryster, där åt vi massa julmat och Englali fick kalops vilket var en höjdare;)

Kollade sen på kalle anka och efter det började paket öppningen, har aldrig sett så mycket julklappar på samma ställe nångång.

Englali fick mycket fint, böcker, kläder, mjukisdjur osv.

Åkte hem runt halv 7 och sen dess har vi tagit ett varmt vad och slappnat av=)

Av Linn - 23 december 2009 22:29

Shit, det är julafton imorgon, känns inte som det, tiden har gått sjukt fort!


Kom hem igår, Ulf var snäll och skjutsade hem oss, tack=)

Var över till Camilla och Thomas en sväng igår kväll, lilla Alicia fick sin "välkommen-till-världen" present, sen fick hon sin julklapp oxå, kunde inte hålla mig ;)

Camilla får sin julklapp imorgon=) Är rädd att hon inte blir nå glad, det är ju inget speciellt=/


Idag har det varit en riktig skit dag, betalade hyrorna och efter det hade jag 269kr kvar, tur att jag inte har nå fler räkningar (tror ja iaf) Men jag ska ha mat och Englali ska ha mat, jag hoppas på en rik tomte iår som ger bort en massa pengar, sen är det ju dopet oxå=/


Sen hade prästen ringt och pratat in ett mobilsvar om att kyrkan är stängd så dopet måste typ bli i församlingshemmet, men tack! Alla inbjudningskort som är utskickade står det ju kyrkan på, jag blir så trött.


Sen har dagen fortsatt med små saker, som tex att det inte fanns nån dumle nere på konsum så fick göra rocky road på polly istället, det funka väl det med, men de ska ju faktiskt vara dumle i.


Sen vid 16 ringde mamma och sa att hon skulle in till sjukhuset, jaha? Jaja, sen har ja bara gått å väntat på att hon ska ringa igen, hon ringde för ett tag sen å blir kvar över natten, kan vara en blodpropp igen=/ Så vi får se om hon kommer hem imorgon, hon trodde de, men sist så trodde hon oxå att hon skulle komma hem dagen efter men blev inlagd en vecka.

Usch, jag tycker inte om det här, med medicinering borde det inte hända, speciellt inte då hon går och tar prov varje vecka.


Vill inte ha jul längre...

Av Linn - 22 december 2009 15:47

Om någon timme beger vi oss hemmåt, Uffe slutar kl 17, sen skulle han hem å dona lite å sen åker vi=)


Igår umgicks jag med Sandra och Tim nästan hela dagen, på em så lämnade vi barnen med respektive pappa och knallade ner på kupolen, det inhandlades en välkommen-till-världen present till Alicia + julklapp till henne och så en julklapp till Tim=)

Var väl kvar hos Sandra och Anders till kl 10 ungefär, sen åkte vi hem, och efter 12 blev det mcdonalds, man är ju sååå hälsosam när man är här;)


Har packat och donat idag, har väl packat nästan allt förrutom nappflaskor, mat och blöjor, så de ska ja väl ta å göra snart.


Måste även lägga till att jag är så sjukt less på falska människor, som vänder kappan efter vinden och inte kan stå för vad dom tycker och tänker, det gör mig tokig.

Nu säger jag inte att jag är perfekt för det är ja verkligen inte, men nån måtta får de tametusan vara!


Av Linn - 21 december 2009 10:55

Det är alldeles vitt ute, myyyys=)


I lördags så var jag, Ulf, Englali, Isabella och Miranda iväg till Sandra, Anders och Tim för att äta tacos, det var hur gott som helst, och med det sällskapet kan man inte misslyckas med trivselfaktorn.


Igår va vi seg å trött allihopa tror jag, men på kvällen kom Anders, Sandra och Tim så piggnade på mig lite, vi drack kaffe, käkade negerbollar och spelade lite kort.

Till kvällsmat blev de vörtlimpa, med div tillbehör, gott!


Imorgon vankas hemfärd, har längtat efter att få träffa lilla Alicia=)


Idag blir de kupolen en sväng på eftermiddagen med Sandra=)

Av Linn - 18 december 2009 18:10

Fy 17 vad kallt de är ute idag, -19 va de sist vi kollade, men kanske inte ska klaga då det tydligen va -30 i Sveg, vilken himla tur att ja inte är där ;)


Igår knatade vi ner på Jax till Anders och Sandra, trodde jag skulle gå vilse men de gjorde jag ju inte, hittade på engång, yay;)

Drack en massa kaffe och pratade massa strunt, trevligt trevligt=)

Sen var vi där tills Ulf kom å hämtade oss sent på kvällen =)


Inatt var nog första gången jag sov relativt gott sen jag kom hit, mer sånna nätter åt folket, och så kan ju Englali väldigt gärna låta bli att vakna halv 6 på morgonen=/


jag vill ha godis;)

Av Linn - 16 december 2009 21:56

Känner mig sjukt låg och har gjort det i några dagar, humöret är på botten och energin tryter...

Vad gör man åt sånt?


Snön har äntligen kommit iaf, förhoppningsvis ligger den kvar så vi får en vit jul=)


Näe,undra om jag kanske borde gå ner och ta in vagnen? Ja.

Av Linn - 14 december 2009 21:10

Jisses vad trött jag är, känns som att ja kommer somna sittandes här vid köksbordet snart. Men hur kan jag va trött? Sov ju bra inatt=/


Idag har ja inte gjort speciellt mycket, var över till Sabina några timmar å drack kaffe=)


Nu på kvällen har vi lagat mat, fiskpinnar, potatis och nån röra (försökte härma Kattis, blev inte lika gott men klart ätbart)

Sen diskade jag lite, tycker inte om när de är för mycket på diskbänken ;)


Blir nog till att sova snart känns de som:D

Av Linn - 14 december 2009 12:19

Åh, äntligen har Camilla och Thomas fått sin lilla dotter<3 Jag gråter glädje tårar och känner mig löjligt stolt över min Milla=)jag och camilla   Grattis älskade vän och välkommen till "mammaklubben"!!

Jag längtar tills jag får träffa er!

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Ingen du känner.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards